Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

Eva
    , že je na nich ČV a ne vlk… ale možná se mýlím..

😀 neřekla bych, že se mýlíš 😀 ten druhej pes je navíc úplně jinej – ušiska mi připadají tak jako od seveřana. Nestudovala jsem odkud článek pochází, ale v Emerice považujou za vlka kde co – co jsem tak letmo zaznamenala. Mívají tam křížence seveřanů , ČSV asi třeba i s příměsí vlčí krve, nicméně, pokud je v těch zvířatech vlk, tak ta věta, co mě rozštípala tak nějak nebude poplatná.
    Ale co by lidi a následně novináři neuďáli pro trochu toho zájmu, že jo 😀

Žiš Evi, – kovidujete? A jak to zvládáte, co Sindibádka? Je vám hodně zle? Máte zajištěno venčení? jídlo?

Spaní bylo fakt krásný, jako v bavlnce. Moc hezky se tam spalo, až mě to překvapilo. Lampičky jsou na cestě, musíme dořešit, jak ty závěsy, aby to nerušilo oblouk v okně.

Zeta
    My teď máme v Domečku taky závěsy nestandardního původu – zelený pěkný deky. Potřebujeme hlavně vyřešit dobře garnýže, nebo tyče, zvolit variantu. Okno je do oblouku, nechci aby to bylo schovaný, chci aby to vyniklo a závěsy tomu neubraly na kráse. Myslela jsem si, umístit to dovnitř, ale to by zase ubralo na kráse oknům a navíc kolem by to bylo nahatý. No musí se to vyladit.
    Jo, má chudera mouratej smolikof, ale ono to i kvůli Brtnikovu astmatu bude lepší, ale škoda to je, to přiznávám 🙂

Maya
    A co Kája Havl Borovskej, no? a jiný pořádný novináři – se te´d musej točit jak na grilu. Copak už není jeden jedinej opravdovej novinář? Je to smutný, ani ty dožínky to nejsou.

No já nechci, aby do tý ložnice chodil vůbec, páč Brtnikovo dejchání a bordel. však budou mít k dispozici celej barák. Ale jak jsem psala Zetě – stejskat se mi teda bude