Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Míla
U nás v Bohnicích už od včerejška neteče voda, prej až ve 12, tak nemůžu vařit a můžu jen číst korektury…
neee! všechno se dá, ale bez vody je to v hajzlu – doslova, protože prostě ten člověk použít musí, stejně jako si pak potřebuje umýt ruce. Máte někde k dispozici cisternu na natočení? Půůjdeš si někam na kafe, či pro kafe?
tak veliká gratulace, to musel bejt úžasnej pocit zadostiučinění 🙂
byl to pocit takový úlevy. Mysleli jsme si jak to pojmem grandiózně s oslavou 😀 , ale tím, jak se to posunulo do pracovního dne, tak jsme nakonec byli rádi, že prostě jdeme spát. A spalo se tam moc krásně.
Ovšem ráno Brtnik pravil, že ho bolí v krku – nejspíš nosohltam. Oba včera na testu negativní, nicméně zůstal doma. A já musela zrušit návštěvu kamarádky Vlastimilený, kterou jsem léta neviděla a moc jsem se těšila, že si posedíme. Je to moc fajn člobrda, mám ji ráda a jsem ráda, že jsem si ji letošním vánočním přáníčkem, který jsem jí poslala emilem, přivolala. Tak jsme to jen prostě odložily a sčuchneme se na jaře. Je z dáááálky totiž. Původně……z Blanska 🙂 . Mrzí mě to ale moc. teda.