Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

cernej caj

Milena
    Tak to je uzasny se synem, ze to takhle vnimate a ze vlastne vite a ukazal vam to 🙂

Jakou mas presne tu knizku?

MirkaD
    Tak hlavne je to asi takovy smireni ze nejsu nemocna a ze na sobe pracovat treba muzu dal ale uplne jinym zpusobem

Takze terapie by byly super kdyby jsi mela, na to jak se sebou pracovat, jak s tim zachazet, cemu venovat pozornost…

Fifi
    Tak to je tatik fakt sokolik, tak za to ze mu ta italie za to aji tim pocasim a snehem noc nestala je to blba tresnicka na dortu ale hlavne aby se vratil

Maya
    Jo, v ty praze jediny diagnosticky centrum a cekacka tak 2 roky…

Navic u holek se to pry vic schova protoze narozdil od kluku se nauci prizpusobovat socialnim situacim snadneji a taky ze kdyz je holcicka jako mala „zvlastni“ rodic s ni vic pracuje protoze uci tak nemluvia htaji si vic sami obecne a teda i trva jakoby dyl si uvedomit neco …

A nejvic me sokovalo kdyz se me asi 4 lidi zeptali ze me osobne to nikdy driv nenapadlo? Ja jako proc? A oni ze oni podezreni meli…

Ze proste z venku vidis veci jinak nez zevnitr. A je fakt ze od mala vnimam, ze su jina nez spoluzaci, jiny decka… az koncem stredni sem zacala trochu komunikovat s jinyma lidma a prestala sem zit uplne ve vlastnim svete zamcena… a taky to vysvetluje proc su uplne OK a najednou lusk a rozrezany nohy… protoze deprese nejsou z 0 na 100 za 5 sekund… nechci rict, ze nejaka doprovodna deprese po tom zneuziti nebyla nebo ze nemam stavy spatne nalady… ale ze vlastne ten profil ani uplne neodpovida ale nemela sem to k cemu jinymu prirovnat. A to prehlceni odpovida u me tak na 90% kdyz si vezmu ty situace a tak… ktery k tomu vedou… je to vzdycky spickovy prehlceni… nebo tu neschopnost celej den vstat ze zidle a neochota jist a pit… typicky po spickove reakci… kdy su tak vycerpana psychicky a fyzicky kdy nekontrolovane brecim, zatinam svaly celyho tela a mam zataty zuby tak ze mam strach ze o ne prijdu treba i nekolik hodim v kuse a nedokazu povolit a pak su uplne roztriskana a znicena a jen prace me pak vycerpava, telo 3 dny boli… podle toho kamose s vysokofunkcnim autismem sem byla jasna jen kdyz sme se poprve videli na vylete, ze me hned „poznal“ ze su jako on… o tomhle sme spolu mluvili az treba po roce kamaradeni, kdy mi rekl ze krom me kamarady nema ze to nikdo moc nedava a ja rekla ze od mala si rozumim s netupickyna jedince a on ze to je jasny proc:D a vybalil to. Sem to napred odmitala ale ted si myslim, ze ma pravdu. Protoze to vysvetluje proste vetsinu myho zivota, chovani, nehrani si se stejne starejma detma.. jakoby to do sebe presne zapadlo.