Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Fifi-moc na tebe myslím,a at je tatínek co nejdřív v cajku!
jasně stát se mu to mohlo kdekoliv,ale v Česku by to bylo jednodušší…
ale stejně je skvělý,že v tomhle věku jede na hory,na lyže-to je podle mě bomba,
by mohl na lavce v parku krmit ptáčky-a on hrrr lyžičky,kámoši a už to drandí z kopeečka-to je mě strašně sympatický-ve zdravém těle zdravý duch
ehm jinak rýžu taky dělám na víc dní -pro nás i pro psy…
Mileno-děkuju za názor,ve čtvrtek se u něj budu objednávat,tak uvidím co mi pak přesně řekne on.
jinak-nevím-jak to říct,aby to teda nevyznělo blbě-protože slovo nenormální je strašně zneužívaný….
tak ale napíšu to jak si to myslím….
když jsem se na sebe občas dívala z vrchu-jak kdybych byla 2 krát-jedna osoba neuvěřitelně zuřila,vztekala se a hysterčila že jde Martin zase do hospody,a slíbil mě,že bude doma,-prvních 7 let-byl fakt dlouho do noci pryč a já doma xhodinový hysteráky,chodila si pro něj do hospody,doma se hádaly,strašný scény…chudák Gero můj knírač před Dafinou,ten z toho byl úplně psycho vždycky…
tak jedna Mirka se chovala jak kráva-a druhá to někdy z vrchu pozorovala-jak kdybych byla 2 krát-jedna zuřící,vztekající,brečící,a druhá na to čučela z vrchu-a říkala si-to není možný-co tak trojčím,dyt je to furt dokola,něco naslibuje a druhý den,případně v poledne je všecko jinak,
no pak jsem začala dělat v PENNY-on taky omezil hospodu,
ted vysedává jen denně na terase…
nebo jinej příklad-v práci-když jdu do nějakýho sporu ze zákazníkem-tak ta druhá nade mnou si říká-tvl-proč toho nenechám,su blbá,ostatní to neřeší a já furt cosi vysvětluju,hučím,že si olizují prsty-kolegům je to fuk….
-prostě se na sebe i v práci kolikrát tak jako dívám z vrchu a říkám si-tvl,proč já to dělám,proč se na to nevykašlu,proč furt něco vysvětluju,omlouvám…zdůvodnuju…..
nevím,jestli se na sebe někdyx díváte z vrchu…
jinak já jsem si často připadala nenormální-no su ráda,že ted už vím,že fakt su-to nemyslím ironicky!!!
jako,že jsem věděla,že není normápní to mít všecko tak černobílý-bud černej pruh,nebo bílej…že jsou i jiný barvy….
tak uvidíme co z toho vyleze….
Mileno-je možný aby to člověk viděl i u jiných lidí?
jako,že bych to poznala u jiných lidí?
a ještě dotaz-jestli teda nevadí-jak se to projevovalo u Davida?
pochopitelně nemusíš odpovídat!!!
no a k práci na sobě-já se snažím-občas mám pocit,že se v sobě moc rýpu,moc se zkoumám,ale zase,co každej jsme nějakj no-a jo asi se pitvám někdy…
Černejčaj-já vím,že jsi to tady už několikrát psala,ale stejně-to,že seš asi na spektru-je to pro tebe lepší vědět,v tom,že s tím můžeš líp pracovat,nebo,něco s tím dělat,nebo jsi prostě ráda,že po letech víš proč seš chováš,jak se chováš?