Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
no jinak-k tom vyštření u psychologa co jsem byla před 2 týdny pro tu psychiatrii-tak su z toho taková zdetlá…
přečetla mi včera závěr vyšetření,že si to přečísrt nemůžu,že mi to dá kdyžtak přečíst on…a že určitě!!musím někam chodit+brát léky…jako takhle-já si myslela,že to mojr letní zesypání bylo z toho,že neumímm říct ne,+dozvuky dlouhodobé neschopenky z Martinem,toho,že mě furt něco bolí+v práci-nestíhání,nervy a tak….
no je fakt,že sebepoškozování co dělám posledních několik let taky není moc normální,dřív jsem místo toho dokázala probrečet x hodin-což zabere x času a energie,pořezání je rychlejší a rychlejc se potom uklidním,a nejsu tak vyčerpaná…
to,že si beru věci moc osobně,vím
to že si věci z práce beru dom-v hlavě vím,to,že neumím věci házet za hlavu vím,
to že su hysterka,vím,že su pesimista vím
no ale závěr vyšetření psychologa zhruba byl-to ted napíšu po svým a hodně stručně-a jak to zjistím od něj tak to napíšu normálně
no tak závěr zhrba byl,že jsem emocionálně velmi nestabilní,e mám velký emoční výkyvy
ano každej má někdy blbou náladu,je naštvanej a tak,ale já,že to mám ode zdi ke zdi
jednoduše–jí říkám-no já tomu říkám,žeč já nemám prosředky,že jsem bud hrozně štastná,nebo hrozně neštastná-nic mezitím,-prostě nemám prostředky….
zlatej střed u mě nehrozí..
no a ona že to je zhruba ono,a že to je mám tak nějak celoživotně-to vyšetření co on dělal s kreslení toho šíleně složitýho geometrickýho obrazce,a kreslením paní a pána a asi ze 40 otázkama ve smyslu jak se cítím,když je někde hodně lidí…mám mluvit před někým cizím,zodpovědvostza úkol….
-no tohle vyšetření mě nikdy nikdo nedělal,chodil jsem k psychologům i k psychiatrům,ale bez tohodle vyšetřebí,takže depresi nemám,
ale jsem hodně emočně nestabilní
-když mám pocit,že je mi křivděno,ublíženo,tak kolem sebe udělám bublinu,do které nikoho nepustím….
mám problém k sobě ze začátku pustit lidi….
jo u nových lidí musím působit jako studený čumák,odtažitě,nejsem hned milá přátelská
a dokážu docela dlouho udržovat tichou domácnost-at už v práci nebo doma…,
no ráda bych si ten papír o sobě přečetla celej,ne jen ten závěr,takže se musím objednat a pracovat na své emoční stabilitě…
-jako su z toho od včera taková divná,jsem myslela,že mi řekne,že za pár měsíců vysadím léky a zdar…
a ne