Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak všra druhý den volna-takže odpo po šlofíku vycházka k rybníčku a zpět s trochou cvičení
večer čteníčko-mám tolik rozečtených knížek a časáků,že z toho brzo zblbnu….
dnes třetí den volna-takže ráno vstávvání bez budíku-už druhý den-vzácnost u mě:-)
a vycházka v mlze a zbytku sněhu k lípě-od ní dozadu kolem velkýho pole,k lavičce,jak na ní na fotce sedí Dafča,pak zpět k lípě,kousek do lesa,kde zase Dafi hledala pařezy a skákala po nich-aspon se proběhne a u některých pařezů kde různě balancuje tak procvičí rovnováhu…Žeryk našel větev…
přešli jsme zase k lípě,od lípy mezi polama k lesu směr Kojátky,tam vycházka po pěšince-zase Dafi pařezy,Žeryk větev-jednou dom odtahá celej les…
z pěšinky pak zase mezi polama k lípě,tam jsme potlali dvojici s bulterierem co bydlí pod náma,tak jsme to vzaly podél lesa k hájence,pak kousek lesem ve vyjetých kolejích-takže nahoru,dolů a stoupání klesání,v těch vyjetých kolejích,vylezly jsme u hájenky,od ní zase koosek v lese,vylezly jsme za ní mezi polama,pak kolem lesa k hájence a od ní dolů-celou dobu mlha jak prase…ticho,nikde nikdo,jen podle stop a chování psů bylo v některých místech poznat,že je kousek od nás pes…k lípě se Dafi táhla,pak už běhala i hodně vepředu,od hájenky šel Žeryk za nohama,Dafi hodně vepředu tak jsme xkrát procvičily povel čekej,k noze za pochodu a kemě a pomalu,
doma překartáčovat,usušit nohy,Žeryka zakrýt v pelechu,Dafi zabalit za mnou na křesle…
dělám si brokolicu,peru,a měla bych dát…ubrus na stůl,prostěradlo na pstele-opačně ne…
nádobí,pověsit…
něco pověsit,umýt ledničku-a níííííííccccccc se mě nechce…
se ráno utahám na delší vycházce a pak su líná jak veš-teda takhle,mě by se nechtělo i bez delší vycházky,ale talhle mám před sebou výmluvu proč se mi nechce…:D
Černejčaj-jo Dafi furt někde sedí a vyhlíží-kdy ji podám pamlsek,v neděli vylezla na šutr-že jako pařez…
v měsrě to dělá na lavičách,a u vrelkých květináču-zvedne se a položí na kranj packu-a výraz-hle něco jako pařez-a nedá se na to vylézt tak neprud a naval piškot,když lezeš místama,kde nesjsou ani lavečky,ani pařezy,….
přeju úspěšnou ruku při výběru nových kolegů!!!