Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak asi dneska – konečně bude premijérka. Včéra v jedenáct jsem to tam krásně povlíkla a ustlala a dneska tam možeme hodit šíbru 🙂
    Rumíček fčéra dělal listonoše a pak jsem oba vzala na chvíli dolů do vesnice.
    A pak jsem dostala do ruky vrtačku a rozmontovávala starý skříně. A hrála fočus s tím zmetkem pekelným mouratým. Uhonila jsem ho do bezvědomí, takže ho nenapadlo jít nikam cárat a fláknul s sebou do pelechu. dneska vyperu pěkně ten krásnej bílej přehoz (ešivá ho najdu 😀 ) a polštářky a losa, abychom to měli v ložnici načančaný. 🙂

Dennyky
    tak včera Koněf chtěla vzít medvěda ven 😀

a sehnalas tam u vás takhle narychlo stěhováky? 😀

černej čaj
    Dneska 3 pohovory, tak su zvedava. Proste yo je tak tezky z 20 minut nebo 40 poznat jetsli toho cloveka by to tady mohlo bavut a mohl by zapadnout

ty jo čajdo – to bé masakrózní den teda. Držím palce ať dokážeš věštit ze skleněný gule, kdo ano a kdo ne.

Zeta
    na veterináře z Jorkšíra bych se taky někdy ráda koukla, jen mít kdy 😀
    ,tam rotwailer zbaštil náplň do cigaret,naštěstí ne celou.Pak nějaký tacky,páře koberec po niti,

tak to je slušná nálož, skončil pod kudlou?

Fifi
    co si to sakra Růženec zase vymyslela???? To je neskutečný s tím kompostem, dumám, jak tomu zamezit, ale nic mě-překvapivě- nenapadá teda 🙁 Sousedi jsou taky pěkný joudové, nevědí co se tam dává a nedává??? 🙁

Jak Růženec dneska? Spaly jste, má pevnou hovnotu? resp. pevnější?

Konecne poradnej report od Esusovic, tak gratulire k uspesnymu hojeni.
    no madam už se nám vrací do svých starých zajetých kolejí.

Petrs01
    sakra ten gelorenovej kyblíček je dobrej nápad! Já používám kyblík od jogurtu, tam je teda výhoda, že jak je to úzký dobře se tam ta packa ráchá, ale na ošplíchnutí pupiku to není.

Asteris ten morkej ručník doporučuju, holoprtkový psi se s tím krásně čistí, máme doma dva, objevila ho pro mě Peťa AP