Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Velice se omluvuju, že jsem nedala hlášení, jak jsme dopadli při kontrole, ale ono se to nějak vymklo kontrole, věci kolem.
TAK DODATEČNĚ KONTROLA DOPADLA DOBŘE, KREV V POŘÁDKU, JIZVA V POŘÁDKU, MŮŽEME VENČIT NORMÁLNĚ, což v případě Taliprtky asi nebude platit nikdy 😀 😀 😀 V nový ložnici zatím taky nejsme, protože jsme museli zprovoznit peřiny a polštáře, co byly na půdě, vyprat a usušit již jednou vyprané ložní prádlo – tak snad dneska?? Už je to tam připravený, tak uvidíme. Ale mně to až tak nevadilo, mám takhle psy daleko víc při ruce 🙂 a Mousese při nohouch, páč ráno zase debžo pruhovaný lovilo nohy moje. Ráno byl vůbec nějak dravej, narval se se mnou na hajzlík a když jsem tam objevila jeho zakutálenou chrastivou kulišku a narvala mu ji do ruličky od toaleťáku, byl naprosto unešen. Pak šel zabít 300x šňůru od polstrování na židli a 254x šňůrku, co jsem mu přivázala na nově nastěhovanou pražskou lednici. Brtnik má dneska dovču, bude makat na přípravě skříní do šatny, kde již jest vlepen Ventrura neboi PVC Ventura, neboli Lino Ventura, neboli prostě lino.A též je tam nastěhovaná jedna komoda. Očistila jsem okénko, jest hnedle lepší pohled na svět. A taky jsem dočistila konečně kópelku /až na asi 4 kachlíky, kde se ta spárovačka drží a musím to dostat dolů postupně/ již vbrzku budu mít v kópelce tu svou sesli.
Jdu vás dočíst.
Jak to, že jste fšicí měli sníh? My měli enem v pátek a o víkendu huž to slezlo a bylo bahnivě :-/
Kuskus
. A to jsem si říkala, že po Texíkovi už jinou kočku nechci, ale do těch tvých mimozemšťanů jsem se zamilovala.
a to jsem moc ráda, za tu třílitrovou sklenici pro Netopejra, moc a moc ráda, a věřím, že CD vybere zdatnýho nástupce za jeho Veličenstvo Texíka. A pak…….. se tady budem těšit na zážitky.
tomu se v Ostravě říká pyča jak barak. 🙂 🙂 Se povedla. Ta fotka!
😀 😀 😀 hííílfeee 😀
Celou pračku zaplatila kamarádka, tím pádem jsem ji nemusela kupovat na splátky,
to je skvělý, mít takovou kámošku po boku, to je hezký!!
odešla před svátkama pračka.
černej čaj
Epicky vyhled:)
😀 😀 a to doslova 😀 😀 výborně vystiženo 😀
dneska za “barakama”
myslim, že tě už asi nesnášim!! takový krásný fotky ptáčkůch!! to je jako bys stála půl metru vod nich. Nespravedlivý tohleto, velmi nespravedlivý 😀
(takze ho mam nejdelsiho :D)
tak to tě možná taky nesnášej 😀
hadejte koho sme dneska vencili
jééé hele Mirko-čajdo socializačka. Bylo druženíčko?
na boku tak ruka furt pekelne boli i na letmy
po očkování? nebos něco provozovala?
Dennyky
Tak jsem v sobotu udělala kotel kapustnice, návštěvě chutnala 🙂
mňáááááááááááám
kachna
Manžel teď hraje s dcerou na kytáru. Dceři upadla kytara.
“Tyvole Kačenko” je prostě boží
😀 😀 připomnělo mi to mou zesnulou kámošku Kristýnu. Její partner má dva kluky, který pochopitelně mívá u sebe a občas se kluci ohradili – Kristýno, neřikej mi ty vole! 😀 😀
SI NEZAVŘELA DVEŘE?
promiň blbá sranda.
😀 😀 😀 Dennyky, ty si fakt Los kretýnos
Maya
ale Lokinkovi se nelibi a pretahovat se s tim nehodla, ho asi zabiju
u nás taky není přetahovadlo, jako přetahovadlo. Ale nejlepší je stejně stará mikina s uzlema. Nicméně tohle přetahovadlo vypadá mocinky ale pěkně! a popis slibuje dost odolnost- no hele, kdyby to pak nechtěl, odeberu=odkoupím klidně.
Míla
Alles gůtes zum Namenstáááág!
m a dívám se občas z okna…
😀 😀 tak ta je ovšem exkluzivní 😀 😀 mnohem lepší, než ta naša záhonková 😀
Fifi
– jsem hydra, uznávám, enemže já fakt nestíhala ale ani zapnout počítač – zapnul ho až fčéra večír Brtnik, když objednával lampičky do ložnice, ale to jsem na intronét už nestihla jít, šla jsem si mejt háro. Tak se omluvuju, nechtěla sem napínat jak prostěradlo.