Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
PetraK
gratulace k fungl novýmu smráděti v rodině. Taky se těším co za ptákoviny holčičku naučíte.
Anglina super!!! Celý den bych v kanclu chodila nenápadně s nosem nahoru. 🙂 Přirozeně, páč hovořím jak rodilý mluvčí. 🙂
Dennyky
Narozdíl od Mileny, mně při pohledu na cíplý košišky nenapadl pan Bárta a mumie, ale…Denny jim snad nedává najíst. 🙂
Chuderky nohatý hubený ušatý… vím vím zvláštní štíhlá rasa, dlouhé nohy, jiná stavba těla, ale stejně bys je mohla nakrmit. 🙂 🙂
Mám doma třílitrovou sklenici od okurek s víčkem, otvorem na vhazování mincí a nápisem Netopýr. A to jsem si říkala, že po Texíkovi už jinou kočku nechci, ale do těch tvých mimozemšťanů jsem se zamilovala. Zakládejte chovky (ten světlý ženich s modrýma očima je také fešák) ať je ušounků všade plno až našetřím na svůj orientální sen. 🙂
Jde to ztuha, dno “pokladničky” bylo už hezky zaplněné a jak na sviňu odešla před svátkama pračka. Moc si z jednoho mrňavého důchodu vyskakovat nemožu. Vlastně ještě nejsem rozhodnutá. Nemusím mít všechno co vidím a dát domov obyčejné micce z útulku by nebylo od věci, jenže člověk ví prd o jejích předcích genech a dědičných nemocech a taky všichni víme, co dnes stojí veterina. U papírového mazlíka máš aspoň jakous jistotu. Ach jo, pořídit si zvíře a nemoct mu dopřát v případě nemoci tu nejlepší možnou péči je mojí noční můrou.