Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Denny

Maya
    nepodarilo se ho nikdy zarazit ani me ani kolegyni, ktera je mnohem vic asertivnejsi nez ja

sem takhle jezdí každou středu němec, jako mrknout se na výrobu, co potřebujeme atd…a ten mě teda dost jako sere.
    Jako je starší, dobře, prodělal covid, asi před rokem, furt mu není dobře, špatně se mu dýchá a první co příjde k nám do kanclu a nemůže dejchat přes respirátor, takže si ho sundá?!
    On teda sedí když přijde – u nás v kanclu, ale blízko mé nadřízené já jsem víc jak 3metry. Ale stejně mě to sere. Ano oni je denně v práci testují, ale nějak mě to nezajímá, kdybych si sundala v ndr roušku, tak by mě snad zastřelili.
    Navíc teda co se týče práce tak si to odkrafe za 5min (někdy toho máme víc, ale to jde za holkama do kanclu k mistrové) a pak hodinu kecá o rodině, pomlouvá svoje kolegy, kteří sem jezdí. Jako trapák největší.
    Já se tvářím jakože ničemu nerozumím a odcházím, páč mě sere s tím respirátorem a jeho osbní život mě fakt nezajímá.
    Moje nadřízená je v tomhle měkká, nikdy mu nic neřekne, td mě například vytočil, holky mu daly špatné srdcovky na vyhýbky, bylo jich hodně, viděl to, že jsou flekatý, slepený, blbě nalisovaný (od dodavatele prostě přebraný materiál,ze kterého se nedá vyrábět) aby si to odvezl a přivezl nové, dobré.
    To bylo ve středu a včera přišel email, že je posílá zpět, je jich hodně, tak ať to holky přeberou?
    Tak říkám nadřízené no nic se přebírat nebude, prostě jsou všechny špatný, vždyť to viděl!
    Jako člověk si připadá jak debil, on má tady hlavně řešit tyhle věci, ale přijede do jejich firmy a nic si nepamatuje? A tohle je pořád dokola, nicméně musí vytvořit nějakou činnost, proto je tady místo 10ti minut 1,5hodiny.
    A ještě ohrožuje moje lidi tím, že si to z tý huby sundá.

Tak jsem si ulevila :-DDD