Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

jinak včera ráno zase vycházka kousek k lípě zpět,obíhačky stromů.kroky,couvání,aportky a mezisměna,kde jsem za á-mýlem umrzla a za b-mě málem upadlo rameno,loket…večer vyvenčit,sežrat králíka a odpadnout
    ráno uklidt,zase vycházka kousek k lípě,pár rehabilitačních cviků z pejskama-kurna musím si zacvičit na záda…,a aporty s činkou-přimrzlo,větrno
    mezisměna-já narvaná práškama-ráno 2,v poledne další,a dělala jsem hodně pravou rukou volnou volně visící u těla…
    kolem odpo vánice+mlha,pak se to roztrhalo,venku kosa a trošku kluzko,tak jsem ze psama šla jen před barák,se kvůli venčení nepřizabiju,že…
    Denny-a to máš fajn,že se ti na fotečky mrkla odbornice,
    nestranný odborný oko je vždycky fajn
    -no já su dost ukecaná-to je vidět i z příspěvků že:D:D:D
    jak mluvím,tak píšu,ale zase u práce mě mluvení ruší,tad jak máme ty sluchátka,
    tak je to super,že to šetří kroky a čas-dřív člověk zavolal navedoucího-a až ten došel,tak mu řekl,že chce peníze,že chce něco zjistit ze zbožím a tak-ted rovnou řekne,že chce peníze-a vedoucí je rovnou donese,to stejný s přestávkama a tak-domlouvání kdo jde na přestávku,že se z ní vracím,a může další-a nemusím lítat na kasu a třeba zase k paletě ze zbožím-tak na to je to super,ale na druhé straně tam slyším i ostatní,takže když se dlouho domlouvají ohledně pečiva třeba-kolik upíxt,kolik tam je a tak-tak to už mě ruší…
    Maya-jo tak takovejhle kolega je teda ščestí…
    no nejlepší je zlatej střed-já mám u kolegů co furt zas mlčí na jednu stranu vždycky trochu pocit-tvl-není nasranej?co mu je?
    PetraK-tak co mladí už se ozvali?
    už si teta?
    mnam salát bych si dala,a hodinky buzerovací mě teda v životě nildo nešvěnuje…:D:D:D
    trošku mě mají v rodině za analfabeta ve všem-ehm-Martin na Vánoce s tatkem několikrát,když si myslel,že ho neslyším řešil,jak trefím k busu,co stojí u Grandu,a jezdí místo vlaku do BK…
    ale v technice su teda ultra myslitel:D