Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

tak v sobotu ranní-pečení+házení pečiva+kasa
    -kolegyně co mě střídala mi říkala-jak si tady mohla dělat?
    pás nejede,váha neváží,došla mi páska,vylila jsem si pití,práskla jsem se do hlavy…-nooo asi jsem jí tu kasu uřkla:D:D:D:D
    pěšky dom,bo auto nebylo,oběd,šlofík,Martin to ráno ze psama obešel,jinak seděl už na terase,když jsem došla,
    vylezla jsem ve čtyři ven-to furt na terase házel Žerykovi…vzala jsem psy a šla jsem k rybníčku,podél ohrad a zpět,pak ještě kousek po dědině,doma jsem odpadla hají…
    říkám Martinovi-doufám,že nebudeš čučet odpo na terase a pak rovnou půjdeš spát?když pak jedu 2 dny do BK,a on-no a co bych dělal doma,když si ztratila ovladač k tv…
    nakonec se doplahočil večer,zdříml si a v 8 večer jsme se dívaly na film o Gottovi,+kousek jeho koncertu pak
    v neděli ráno jsem akčně vstala v 6,nachystat se do BK,vyvenčit psy a Martin mě hodil s Dafi na osmičku rychlík,dojle jsem do BK,vzala jsem to pěšky z nádru at má Dafi vycházku,no a pal dom,a válendo grando a žraní bpmbošky…
    poznámka-dostanete-li bombošku,když jí nesníte do večera celou určitě se nic nestane,nezkazí se,nebo tak něco….:-)
    v jednu jsem šla do města za bývalou švagrovou a za Kryštůfkem,
    venku nevlídno ttak jsme i s Dfi zapadli k nim dom,předaly dárky,dostali dárky,daly čaj jsme si čaj,cukroví,pokecali jsme,s Kryštůfkem jsme si pojezdily autama,a šlapaly jsme dom-v rámci toho at má Dafi delší vycházku jsme to nevzali hned dom,ale ke kinu,od něj kolem starožitností dolů-ve starožitnostech měly krásný dvě sošky-jako sousoší lovečáků-setři nebo ak něco,nevím za kolik,ale brala bych to,ač nemám teda lovecký plemeno…
    holt knírač jako soška porcelánovej moc nebyl,spíš ti lovecký plemena…
    doma jsme setrvaly hodku a půl a šli s tatkem ven,kousek kolem kolejí,řeky,a pak na kafe,čaj zelený a džus-né z ledničky:D
    Dafi se prospala na klíně a šlo se na tv kulturu
    pak ještě v noci s ní a hurá hají
    v pondělí jsem vstala před sedmou,a vyrazily jsme na vycházku,kolem řeky,koupaliště,pak okruh přes město,no skoro hodku venku
    s 2 krát odloženímpřed obchodem-před pultovou prodejnou-vlítnu dovnitř,vidím,že si ještě zákazník vybírá,tak chvátám ven,druhej obchod-pultový peekařství,nechám Dafi u dveří z boku,předtím se rozhlídnu,že široko daleko nikdo ze psem,vlítnu dovnitř čapnu tvarohový koláček,a mažu ven
    doma strčím Dafině tvaroh z toho koláčku at má snídani:D
    a sobě si dám makovou buchtu co ju přivezla teta,která mezitím došla,pokecáme s tetou než zmizne do práce,pak si dáme čtecí dopo,uklidíme tatkovi koupelnu,
    a šupky hupky ven v jedenáct hodin,ráno venku zima,ted zima a vichr,zataženo,
    jdu k úřadu čekat na kamošku ze čtyřlístku až bude mít přestávku,o přstávce si kupujem horkou čkošku s kopcem šlehačky a šupky duply do zámeckýho parku,at můžu Dafinu pustit a sežrat si šlehačku,k vichru začne za chvilku poprchávat…
    vlítnu do pár obchodů jestli nemají kožený pánský rukavice pro rodiče Martinovýho k narozkám,obejdem centrum města kamoška se těší do práce do tepla..
    já jdu dát Dafinu dom,a jdu do města pro jídlo-to už začne pršet+ vichr,dojdu dom s jídlem a lije,a nepřestane ani když za 3 hodky jdu na bus,
    vichr,déšt,sníh a krupky…
    do busu sedám k topení mokrý gatě,mokrá bunda,mokrá psí bunda…
    mokrý lístky…
    dojedem do Brna-lije,přecváláme do vlaku,kde si Dafi v náruči ve vlaku na klíně blaženě zafuní-je ve vlaku,nemusí chodit,je jí teplo-úúúúfffff:D
    tolik ščestí 😀
    dojedm dom-kde už neprší,dám dom Dafinu,vezmu ven Žeryka…
    a jdu se pk vybalit a odpočívat….
    no a dnes ráno po mrzlo-tak ze psama kousek k lípě a zpět,přivolávačky,házení hračky,obíhání stromů
    v práci mezisměna-vyfasujem sluchátka-jako takhle šetří to čas a kroky hlavně vedoucím,rovnou se jim třeba do sluchátka řekne,že chcem drobný-a nemusí chodit na kasu-jak když se zazvonilo na vedoucí a jak došli tak se jim řeklo o drobný,takže zž se nezvoní na storna a další kasy,všechno co si chcem říct mezi sebou-kde je jaká paleta,kdo ju bude dělat,kdo má jít vysypat peečivo,kde vůbec kdo je-takhle člověk koilkrát letěl do skla,do kanclu,do skladu,a ještě se s tím člověkem třeba minul…
    takže ušetří to čas a nohy,ale zase slyšíme i co si říkají i ostatni,a když je to delší dobu,tak to ruší,ale tak snad si zvyknem…
    doma vyvenčit,vyprat,ukloidit,nádobí…
    Dafi dnes měla kuskus a zeleninku…mnam-někdy jí tu dietu závidím…