Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Přátelé zelenýho oudolí, mě z ní trefí. Kňouralína ukňouraná. Venku by byla jako ďas a nudí se- takže „cvičíme“ hledačky a „aportíky“ (jako s Rumouškem – položím aporta vedle psa, poodstoupím a on mi ho podá a pak mu schovám hračku pár metrů od něj) a doma….. NESMÍM ODEJÍT??? PLÁČE??? Tvl. to bé průšvih, až todle skončí!!!
    Dělám si topinky k obědu, nechce se mi vařit. Furt se jen válim v peřinách a dozoruju psa – už jsem viděla celou Osadu 🙂 , příjemná věcička. A nic se mi nechce dělat, bože, bože, psí bože – nic dělat nebudu. Jen jsem uklidila lednici.

černej čaj – zkus pulera kutálet, zkus to jako s kočkou.

Gratuluju Dennyky též k negativitě a souhlasím se Zetou – měsíc je tetkon úžasnej a ty posázený diamanty z hvjézdiček kolem!

MOuses tuhle taky čučel na tydlevízí – byl nějakej dokument o hlodavcích, tak tím byl tedy velmi zaujat. Dívím se, že se z tý postele nekatapultoval na obražofku. A dneska ráno taky chvilku koukal, ale zprávy o počasí ho tak nezaujaly.

Jo rána je čistá, suchá. Jen ta blbka furt kňoooooooooooooooourááááááááááá!

Mirka D. – no myslím, že po tý operaci došla k názoru, že porodila, trochu předčasně, ale porodila. Musela jsem zabavit pískací míček, nosila ho posvátně s depresivním výrazem po bytě.