Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
puller-nad tím rozmýšlím dlouho,tak asi ho pořídím v BK,tady ve městě nemají-jinak mě všichni psi roztrhávaly po nitích uzle,-pokud byly aportovací/hraví-Dafi,Gero si teda sami nehráli-tam to bylo vyloženě bud se mnou nebo nic-a ještě k tmu fakt se mnou…jakože,sedět v létě na terase u knížky a zahučet na Martina-bolí mě ruka/záda…chcu si číst,házej chvílu jen Dafině,né furt Žerykovi….
znamená-že by se dotyčná osoba-Martin/tatka….někdo jinej než já musela ZVEDBOUT ZE ŽIDLE!!!SLÉZT Z TERASY NA DVŮR A ZAHRADU-A HÁZET HRAČKU A U TOHO SE -TED POZOR-TO UŽ SE VŮBEC NIKOMU NECHCE:-))))SE OHÝBAT,HÁZET,JÁSAT,BĚHAT,BLBNOUT,ŠAŠKOVAT A TAK….-no to už se totálně nikomu nechce-ono je jednoduší nezvednout zadek ze židle a x hodin prokládaným slovem-stačí Žeryku stačí!házet…
takže se většinu zvednu a jdu si s ní tak 15 minut hrát já-čtrthodky blbnem,to ji většinou stačí..pak už ju to nebaví
Žeryk jinak hračky hodně překusuje,žvýká,takže ten he jak přežvykavec furt
když má stačí!tak sichvilku přežvykuje míček,kolečko…a pak jde zase oxidovat s házením…
Dafi,když má na něco chut a případně se nudí,tak se rozhlídne okolo a začne tahat věci ke mě-včera mě nosila jednu pastelku,tužku za druhou k počítači,až mi došlo,že jsem dala krabičku z pastelkama dospod nočního stolku…
k snídani mi donesla záložku do knížky-tu uzmula z nočního stolku a ze spíže nákupní tašku,
když nemá nic po ruce/v dohledu co ukrást,a jsem obutá,tak mi nemůže krást a nosit papuče,tak donese kartáč na česání…,je to pako,furt má hlad….
ráno dostali jogurt a jabko-jabnko snědla i Žerykovi…ten se bál,že by mohl mít vitamíny,zbabělec::Dtak ho radši nejedl….
je po tatkovi-ten se takhle bojí zeleniny,že by mohl mít vitamíny,tak nejí zeleninu-to se vždycky ptá,jestli ho chcem otrávit,když ju vidí u nás na talíři:D
ted ráno sem s nimi byla na větší ranní vycházce-
je pomrzlo,slunečno,nevětrno,takže paráda,vzala jsem to k lípě,a od ní dozadu podél velkýho pole a pak směr kousek dolů a pořád dozadu polama na Uhřice,no a pak zpět,v údolí se vlela mlha,Dafi zas k lípě nechtěla jít,ještě kus cesty jí trvalo než se rozešla,Žeryk si běhal a čuchal,a nic po mě nechtěl-co u krátkejch vycházet chce….
cestou zpátky už Dafi valila,pak na povel-kde je lavička?valila k lavičce co je bokem cesty za velkým polem,pak kousek od domu na povel-kde je lavička-valila k další lavičce co je mezi polama směr k lípě,
no pak se šlo dom
na zahradě jsem chvílu kopala Žerykovi do míčku-malej lehkej oranžovej-byl teda drahej-ale je lejkej,přitom pevnej-zdůrraznuju -LEHKEJ,protože při vykopávání jsem ho několikrát trefila do hlavy…:D
pak jsem párkrát hodila Dafince,ale tu to moc nebavilo,jak to není něco lidskýho nebo důležitýho-jako náhubek,vodítko,kolíky na prádlo,tak se rchle nepohne :-)no a ted se válí doma,a já bych měla uklízet,zatím si peru psí bundu a gatě….
bože to je hodin….
mě se níííc nechce….