Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fifi

Dennyky,
    to je prekrasna fotka! 🙂

Esusova,
    A já teď furt v obavách řeším, ešivá se ji při tom plížení nemohlo něco stát.
    Prestan stresit, simte. .) Okavidne se Taliprd hnoji pekne, tak nevymejslej.

Cajdo,
    Ja vim i maya psala ale fwri je uz 5 mesicu a zacali oba poustet srs zaraz v prime navaznosti na 3 tejdnech v pretopeny mistnosti
    Ale tak ono zhorseni srsti po kastraci nastava az za nejakej cas, po par mesicich, po roce. Jinak jasny, jestli byli najednou s muzem v pretopeny mistnosti, taky to muze mit souvislost.
    jo kdyz si toho pes totalne nevsima, tak to tezko muze znicit ze jo:
    Puller je spis na blbnuti s panickem, hazeni, pretahovani, takova akcni hracka. Lezici to asi psa tak zajimat nebude.

Mirko,
    by se mi líbilo mít tak něco do 15 kil,a stední velikost…moje záda by byly štastný-to zohybání u malejch plemen je děs běs….
    Verim, taky by me nebavilo se ohybat. V dany kategorii najdes dost plemen, bylo by z ceho vybirat do budoucna. 🙂

A ja jsem blba, jak jsem furt resila Troldu, nevsimla jsem si, ze ma Ruzice propadly ockovani, kombi. Takze posledni tejden v lednu ficime, rovnou s sebou vezmu i Troldovu moc na rozbor, nevydrzim cekat do unora.