Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

včera mezisměna-takže ráno ze psama kousek k lípě a zpět a na na zahradě obíhačky stromů a házení hračky,a doma ještě na místě-kroky,otočky,obíhačky,
    pak hurá do práce-celou dobu na kase-tam fakt jednou umrznu…
    jak jsem dojela dom,tak jsem s něma ještě chvilku šla+jsem Dafči házela chvbvilku činku
    Martin furt vesele vysedává na terase,takže tam vhvilku Žerykovi hází,a pak ho dá dom,kde Žeryk celou dobu fnuká -takže nevím,jestli mě sere víc Žeryk-ano vím,že za to nemůže!!!
    nebo Martin-nasraná su jaksi pak na oba….
    dnes ranní-takže pečení+házení pečiva a od sedmi do jedné na kase-lidí mraky,
    to už mě solidně bolela a bolí furt krční páteř…
    hnus…no pak chvilku vybalování,a pak hurá pryč z obchodu,jen jsem šla koupit švagrové dárek k Vánocům,a pro kafe do automatu a dom
    doma jsem pustila psi na dvůr at se vyčurají-Žeryk stál za dveřma a fnukal-já měla chut taky stát za dveřma a fnukat….
    no-to je důvod proč je radši čapnu na vodítko,vlítnu s nima chvílu ven,a mám jistotu,že jsou vyvenčení…
    no nic,ven se mi nechtělo,že půjdu za hodinu,tak jsem šla s něma na zahradu-Dafi se vyčurala,Žeryk lítal s hračkou a nic…
    tak jsem mu ji párkrát hodila a šla se dom najíst a spát…máti je dopo pouští+s něma chodím ráno,tak se mu asi nechtělo….ve čtvrt na 6 jsem se se zimomřivě vybatolila na vycházku-k rybníčku,že si pocvičíme-tam v ohradě baba s koněm a ze psem…tak jsem šla zpět,a vzala jsem to pak kousíček k ípě a zpět,a v asfaltové zátočině před polama jsem si s něma dala poslušnost-odložení v leže,ve stoje,chůzi u levé,pravé nohy,sedni,lehni,packy,otočky,kroky,+nošení hračky no a pak šupky hupky dom,dát prát pračku-a hledat špalek,že si useknu hlavu s krkem….
    horor toto,ještě je mě od toho vždycky blbě…
    Žeryk zase fnundá doma….
    no prostě parád….
    jo a dostala jsem bundu-kynologickou Passion kynologická bunda unisex,černo a vršek a kapuca růžová-že se mi to bude hodit k těm gatím co mi před rokem koupil+k těmto co mi koupil ted a co mají růžově fosforovej vršek-stehna navrch…..
    je tenká,tuhá-něco jako šusták+softwell-prý i nepromokavá…je tam jakejsi vodní sloupec…
    a moc nevím co s ní….
    na zimu mám tu 6 let starou bundu od Ščučky-tmavě modrpu červenou,na podzim mám od stejné furmy vestu a nosím pod to větrovku a na léto mám výcvikovou sukni…
    no tak toto je podzimní bunda…
    kdyby to tady někoho zajímalo-tak ne nemám ráda růžovou………
    při pohledu na bundu jsem řekla jen-děkuju…
    jako je pěkná,kvalitní-ale ježimarjáááá řeknite mu někdo Martinovi jako-že nemusí celou výplatu utratit do mrtě,že může i šetřit…
    Denny-jo welsh corgi-přesně jak říkáš-velký pes s krátkýma nožkama…
    viděla jsem ho kdysi na závodech v poslušnosti,vím,že ho má Katka Lerlová…
    za mě když už je to malý-čti u země-tak to má být lehký,at to jde vzít do náruče-kvůli schodům ve vlaku,v buse…
    to stejný třeba baset-celkem nízkej pes-musíš se k němu zohybat,přitom vlasně velkej a těžkej….
    takže za mě,když se k tomu psovi musím zohybat,tak at je do desti kilo a jde vzít do náruče…
    jinak kdybych se nemusela ohlížet na skladnost psa-nemáme auto-jezdím pravidelně-bus/vlak-tak mě se líbí špicovití psi,lapina od Mai a od Čajdy moc,líbí se mi špicové,ale i chodský pes a belgičáci-tervíci,-škoda že není něco jak je střední knírač-výška/víha i třeba něco jako ovčák-
    by se mi líbilo mít tak něco do 15 kil,a stední velikost…moje záda by byly štastný-to zohybání u malejch plemen je děs běs….
    PetraK-tak,to je zajimavý,že si to Talinka přebrala tak,že bude rodit?!
    no hlavně,že jí není blbbě,pacošce malé flakaté….