Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Maya-děkuji za odpověd
u nás já dělám hlavolamy-smotanj ručník s pamlskama,zmačkaný noviny a v tom pamlsky a v tom obdélníčkovým mopu s těma tupkama-smotenej ručník Žeryk nechápe,
-jinak i doma dělám věci z tance na místě-obíhačky noh,obíhačky okolo těla,otočky na místě a osmičku mezi nohama a packy,jinak co se samostatnýho myšlení týká-tak to u Žeryka moc nehrozí-on je na tom stejně jak já-ukažte mi co mám dělat,naučím se to a budu to dělat-to máme oba stejný-ale vymyslet něco sama-JAK to dělat to nehrozí ani u něj ani u mě:D
Dafi se za chvilku naučila na klkr dávat packy do bedýnky,a lézt tam pak celá-Žerykovi bych mohla klikat do smrti a nic…
stejně tak stopy,normálně jsem ho učila stopy,kousek rovné-tak jak jsem to učila kdysi Kima,Killynu,Duxe,Gera-když se nevidělo nic o pachových čtvercích,prostě 10kroků stopy-to jako fakt nehrozilo ani kousek rovné stopy,nic,normálně jsem mu nebyla schopná vysvětlit,že má jít a hledat po zemi,přitom minulý psy jsem tak stopovat naučila,tak jsem to vzdala-a Dělám stopy s Dafinou a s ním pachový čtverce….
jo a skořáoky-to je velesranda,to už jsečm kdysi zkoušela z Gerem-ale jak su blbá,tak jsem si já!!!nepamatovala,kam jsem dala ten pamlsek:D:D:Dprostě psovod tupec:D:D
jinak jsem začala číst toho Šusty-tu jeho poslední knížku a vypadá to dobře a srozumitelně,líbí se i že používá fuj-v běžným životě,
jsem si vzpoměla na dotaz na fauně na diskuzi-jak naučit psa fuj a nesmíš?
a hned debata,že toto se pes nemá učit,má se mu furt jen říkat,co má dělat,a ne co nemá dělat-se přiznám že já starej svazarmovec,i když se o pozitivku snžím,tak bez fuj bych se neobešla-je to první co ze mě vylítne,když chce pes něco fuj udělat…
PetraK-tak fajn,že pacoška milá a poslušná,to je dobře:-)
Asteris-fešačka fenečka,a věk bych jí vůbec nehádala,a je super,že jí nevadí slepota,to je paráda