Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak tady samý dobrý zprávy,to super-Talinka doma vytváří místo bez kyslíku:D a je jí dobře,a Čajda se vrací k domovu a k pejskům,paráda todlencto!
já měla dnes volno,takže ráno s pejskama kousek ke křížku a zpět,na zahradě zaházet míček,obíhačky stromů na proběhnuí-venku mimochodem vichr jak prase….
a na bus
na sobě tlustý zimní gatě od Čajdy-zelený myslivecký hunatý s flaušem vevnitř,pod tím podvlíkačky-taky od Čjdy:D,triko s krátkým,mikinu s klimatexu,teplákovou klokanku s kapucí s knračem,na tom vestu softwelku,na tom bundu,čepicu s těma klapkama na uši,rukavice-tímto vybavená jak na sibiř,a ne do města jsem po půl ddeváté vyrazila do města-napřed do lidlu pro 3 tílka s ramínkama,a 2 tenký roláky,pak na chvilku za Aničkou do knihy,pak k psychologovi,nebot na psychiatrii od něj chtěly vyšetření a jeho výsledek,asi aby přesně věděli,s kým mají tu čest:D:D:D
kdyby to někoho zajímalo-tak to popíšu
kdyby to někoho nezajímalo-tak to nečtěte,též nečtu co mě nezajímá:D:D:D
takže napřed se ptal,proč jsem se tam octla a tak,tak,jsem to popsala,pak co mě zajímá a tak,jestli v rodině někdo pil,a byl někdo psychicky nemocný-ehm mimochodem,tyto věci se dědí,i když je nemocná vaše teta třeba-teda nemusí dědit,ale můžou…
no a pak mi dal děsně složitej geometrickej obrázek nakreslit-podotýkám-geometrie mi nikdy nešla,výkresy mi na učnáku-su obráběč kovů,že…tak výkresy mi na učnáku dělal brácha,jinak bych propadla z technickýho kreslení,no takže obrázek kde bylo několik čtverců,trojůhelníků,čar,různě spojený+kolečko s tupkama,jsem to nějak hnusně nakreslila s poznámkou,že jsem neviděla,že má čas do večera-hahaha-nezasmál se..
a pak jsem to měla nakreslit zpaměti-no nezpoměla jsem si skoro na nic-tak jsem tam nakreslila útržkovitě co jsem si mslela,a pamatovala,moc toho nebylo,tak říkám,že mám asi malou krátkodobou pamět-on zas nic
pak jsem měla namalovat postavu-tak jsem doprostřed papíru namalovala pidi ženskou z dlouhehma vlasama a v šatech,se mi nechtělo dělat z nohama-jo kreslit taky neumím,a tak vedle jsem měla namalovat ještě chlapa,
pak jsem v čekárně měla vyplnit několik stránek dotazů -kde byly 4 varianty odpovědí-určitě ne,spíše ne,určitě ano,spíš ano-dotazy typu,jestli ráda vystupuju před víc,lidma,jak se cítím mezi víc lidma,mám někdy úzkostný stavy,
cítím zodpovědnost za to jak ce cítí ostatní,jak se cítí lidi v mé přítomnosti,jestli si myslím,že je něco nad náma,když mám mít na starosti zodpovědný úkol-jak se cítím a tak…
zprávu že dá doktorce,do týdne ju bude mít,byla jsem tam hodinu…
na dotaz,jestli můžu tu zprávu pak vidět,tak řekl že jo,ale že mi to stejně nic neřekne…no mě by jako ta zpráva dost zajímala…
no pak jsem šla za Aničkou do knihy,kde jsem si vybrala další knížku,co si koupím-jak jsou v tv pořady UCHEM JEHLY-tak z toho pořadu rozhovory,už mám jedničku,tak budu mít dvojku,se těším,pak ještě knihovna-mám půjčenejch milion knížek,a ve 2 dom…
jo knihovnice mě nabízela knížku z koncentráku,tak jí říkám,že to číst nechci a nebudu-a ona-ale člověk by to měl číst a znát…
tvl-jako můj tatka furt čučí na něco z koncnráku i ted o Vánocích se u nás díval,stačí mi když to slyším,nemusím si o tom,číst…
nic no…
dojela jsem dom,strašně se mi nechtělo ven,sem tušila,že bych zalezla ke knížkám,ale su zodpvědná,že tak,jsem přehodila bundu vzala psy,šla s něma ke křížku a od něj polama dolů směr dědina a tam od rybníčku dědinou dom,celkem dost rychlým krokem,na zahradě jsem každýmu zaházela kolčko gumové a konečne jsem se šla válet-juchůůůůů
pejsani dostali k večeři kuskus-zhltli to jak kdyby 7 let nežrali-Dafi kuskus s tofu,Žeryk s masem…
Maya-sem se chtěla zeptat,ty jsi na fauně k soužití s lapinou psala,že jen vycházky nestačí,že po tom to chce aportování,nebo hlavolamy,vím,že ty děláš ty hlavolamy-můžeš mi napsat jak často a jak dlouho?
Max rodičů si kouše furt ty nohy,mě napadlo jestli to mimo jiné nedělá z nudy,
ona jim i a veterinářka tenkrát asi před rokem?říkala,že už to může být zlozvyk-neříkám,že je to tím,ale jestli on to nedělám fakt z nedostatku činnosti,jak si někteří třeba vykusují ocas,když jsou málo zaměstnaní
jako rodiče s něma cvičit nebudou,to je nebaví,nikdy nebavilo,nikdy psa /psy nevychovávaly,prostě je měly na dvoře,občas vycházka a hotovo,a Maxe cvičení moc nebaví já s ním občas dělám poslušnost/tanec,ale jednak ho to moc nebaví,nemá to tu štávumuž jsem zde xkrát psala,že tak línýho psa jsem nikdy neviděla,ani si nikdy moc nehrál,neaportuje,nepřetahuje se,ale hlavolamy by ho mohly zabavit-jinak teda je mu 9 let…jako není nejmladší…