Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Esusova
Tak jsem.ji krutoprisne uplacirovala tady v kůchni , rekla jí at chrápe , hodila na ni svou tlustou vestu a ona pro ted poslechla a.konecne hezky pochrupuje. moc bych chtěla aby spinkala uz v klidu, ne totál odvařená.
A tos to dobre vymyslela. Bude chrnet, odvarenina narkozni prestane knikat a bude lepsi a lepsi. 🙂
Milo
Byla skvělá, ale příště mě chce vzít běhat na Ladronku
To od ni neni ale vubec hezke. 😀 Chudaku, me chtit vzit nekdo behat, zdrhnu. 🙂
Sofistikovany knizky taky nectu, ale dokoncuju novyho Hartla. Jako, pekna bichle, dobre se mi to cte, mam ho rada. Jen tomu z myho pohledu neco malicko chybi, asi jsem namlsana Prvokama aspol.
Nechala si v přízemí rekonstruovat byt a při té příležitosti uřízla vzduchotechnický potrubí u stropu, aby měla víc místa
😀 Neneee, to je borka! A huf, zes teda ujecela Roberta a snad to veslo domovnicky brzo preda.
S Troldou, vis, mne se ted paradoxne po Najtovic nahlym odchodu nejak vsechno premichalo v hlave a srdci. Prestavam se stresit a resit. At si je tu pindik pruhatej v pohode na svete, co jeho zdravi dovoli. Dieta, Pronefra, udelam maximum. Ale, to vnitrni nastaveni mam ted malinko jinak, mozna smireni se s nevyhnutelnym, co nekdy v budoucnu prijde.
Cajdo
Treba knigy ta nova stredacka jak kdyby nemela dlouhodobou pamet, rikala kniga ze je to s ni fakt tezky, i ji neco naucir je tezky a rikala ze nemsi moc lidi
Hele, to jsem zazila kdysi davno s jednim NO, co jsem cvicila. Dle myho byl momentalne zaostalej, neco jsem ho naucila. Za dva dny to neznal a me vital jak ciziho cloveka, nekonecna prace. Mno, ne nadarmo se jmenoval Dick. 🙂