Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
PetroK,
celej den nahlížím, jak je Talince 🙂 Tak to už snad nezakřiknu, když napíšu, že určo líp. Držím palce furt.
Fifi,
ty jsi psala kolem Silvestra tak krásně o Pruhovi a o tom, jak doufáš, že tu bude co nejdýl 🙂 Nestihla jsem reagovat, to mě mrzí. Tady se totiž furt něco děje.
Velká korektura. Dodělali jsme rekonstrukci bytu po Davidovi, týden tam uklízeli, zítra jdou na prohlídku první zájemci o pronájem.
Den strávenej s další Davidovou holkou, Péťou, která si se mnou celej podzim dopisovala, protože studuje ve Skotsku. Byla skvělá, ale příště mě chce vzít běhat na Ladronku 🙁
Robert neschopen definitivně se zbavit funkce předsedy SVJ, protože novej výbor tak nějak furt prodlužoval termín schůze, na který měl R. předat veslo :-(( Musela jsem na něj doma ječet, a když ani to nepomohlo, potom bez jeho vědomí psát na jeho podporu esemesky na správný místa, ale už se to snad hnulo.
Pod stromeček jsme si sice nadělili sofistikovaný knížky, leč rozečtenej máme jen bulvární deníček Viewegha Zrušený rok…