Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
ach jooo,ted jsem to četla s Najtíkem :-(((((
měl překrásný život,dál jsem o něm četla na fauně+prohlížela fotky-škoda ho
ale jo,už hledají nástupce…
přenádhernej pes s krásným životem-ten se měl fakt stoprocentně skvěle!!!!
lrásnej život
můj tatka pořád říká,že se mí psi mají skvěle-že by chtěl být psem u mě
a to já si třeba nemyslím-myslím si,že su často pěknej nervák-a podle většiny kynolgů bych psa mít neměla,protože rozhodně nejsu vyrovnaná osoba
a je fakt,že u někoho jinýho by byl zdravější,tak by měly víc vycházek a pohybu-ne jak u mě,když chodím do práce a často se zmůžu na vycházku-10 minut tam-zaházet hračku+pocvičit,at se zaměstná mozek,když se nemůže zaměstnt tělo a dest minut zpátky-ono seto s tím cvičením časově protáhne-takže nejsou venku úplně chvilku,a když mám volno,tak se o delší vycházky snažím-ale s někým zdravějším a hlavně klidnějším by se měly líp
Najtík měl pánečky vycházkový,moc nebýval doma sám+na mě Xerxová působila i když jsem ji osobně neznala jako klidas osoba-krásný psí život!!!!
jinak já v pátek poslední pátou mezisměnu…ruce stahaný jak opica+záda+nohy,doma na chvilku ze psama,ráno pocvičit u rybníčku a zpět
Martin s něma šel odpo na chvilku
včera ráno jsem šla ven s Pavlou-už se jí narodilo štěkanátko:D
vzaly jsme to k rybníčku,od něj kolem ohrad,tam jsme obešli pole a zpět,takže pejsaní měli delší vycházku,my pkecaly,Žeryk si kus cesty táhl klacek a šlo se dom,fajn to bylo
pak doma uklidit,venku vydrhnout terasu-doprčice je fakt mega dlouhá a už na ní byla slušná vrstva bláta,–takže kýbbl,rejžák,ocet,jar-a polít,vydrhnout,vytřít,polít,vydrhnout,vytřít-asi 4 kýble-a to jsem se s tím moc nepiplala…
pak už mě málem upadla záda a šla jsem ležet…
odpo po čtecím odpoledni jsem vyšla na vycházku číslo 2
přidala se i Betty-takže kus k lípě a zpět dolů-od lípy šly lidi ze psem,tak jsem hodila psy za bránu,před bránou jsem udělala s Betty otočky+chůzi u nohy,nechala přejít dolů zatím lidi ze psem,a vylezla jsem opět ze 3 a zase k lípě kousek,a na pole,tam jsem se Žerykem a Dafi udělala hledej -ztratil,pak zase dolů.kousek do dědiny,pak dát Bettynu na zahradu,a ze svýma pocvičit před bránou-s Dafi házení,nošení kolečka,kroky,otočky a s Žerykem chůzi u levé,pravé nohy s hračkou za odměnu-no a nakonec jsme byly docela dlouho venku
Martin odpo tráví sezením na terase….
dnes ráno vycházka s Martinem a psy -k lípě
od ní lesem rozježděným po kácením,takže se v tom zmrzlým rozježděným fakt blbě chodilo,pak od hájenky zase k lípě a dolů-byla to trošku delší vycházka,během které jsme se asi 4000krát miionkrát chytli na téma-proč je nepustíš,když nikde nikdo není,
proč je Dafina uvázaná,proč jdem tadyma,dyt je to tady hrozný,proč mluvíš sprostě?proč je voláš?
proč……
no romantika to byla…
skočila jsem si pak do vany,kterou jsem naplnila solí na uklidnění…
včerejší večerní dotaz Martina-proč bereš léky na nervy?????
-já proč bereš léky na střeva?
on-protože je mám nemocný!
já-no vidíš-takže proč já beru léky na nervy?protože je mám nemocný…
on-a z čeho?z čeho je máš nemocný???
-no tolik k naší klidné vyrovnané rodinné situaci….:D:D:D