Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra bylo tak krásný sněžný a mraziví venčeníčko! To byl lábuš, snad to vydrží i o víkendu a kdyby bylo i slunečno, bylo byl to úplně vymazlený
    Mouses se dneska ráno krapítek mazlil – jen tak zlehýnka, aby si moc nezadal a! Po dlouhý době i předl! To sem teda čuměla. Fčéra jsem si dali spolu večír fočus v předsíni, tak možná proto 😀 . Spokojenej, napapanej hovězím masíčkem, dorůžova vyspinkanej v mejch duchnách , zmetek jeden pekelná, tak co by nepředl, že jo 😀

černej čaj

Ono to umi ukazovat cas i bez sparovani
    opravdu? a jak toho docílím? Stačí ty hodinky nabít a zprovoznit a oni budou „tikat“? já víc nepotřebujeu, ani ty kroky nic, jen bych chtěla pěkný hodinky. Tak já to zkusím. děkuju. Já myslela, že to musím, aby to běhalo s tím telefénem prostě propojit a bez toho nic nepůjde.

Maya
    ty jo, co sis to pořídila?? chudero 🙁

to vídejo je výborný – jak tam ten tlouštík říká „this guy is having the most fab job“, tak bych řekla, že to dost trefil 😀

a když v tom modrým říká v závěru, že jejich hudba je utišující a relaxující, tak má hlubokou pravdu 🙂 Doufám, že to hošíčkům přehráli ! On tomu nikdo nevěří, ale je to tak, ten pán, ač netrefenej civilizací /ešivá nekecaj, páč jestliže znají třebas wrestling… tak nevim/ to ví, stejně jako jááááááááááááá. 🙂 každopádně líbíí, líbííí a to je dobře. Rammstein do každé rodiny! 😀

Mirka
    Martina bolí ruka a má dva dny neschopenku??????????? On dostal neschopenku na to, že ho bolí ruka po očkování? Brtnik měl v práci zimnici, na mě taky něco přišlo ve středu a normálně jsme s tím fungovali v práci 😮 A to i po tom prvním očkování, který bylo teda horší. Nepřehání to trošánek? A on chodí do práce? já myslela, že se mu tam zase nelíbilo. Tys chudák, fakt.