Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem fčéra odpadla . Kupodivu až třetí den 😀 . Stihla jsem jen dojít na prochajdu s čoklema, zatopit, uvařit véču a pampadadáá upadla jsem do péři. Možná jsem neměla běžet do toho kopečka? Měla jsem v plánu natírat dvéře, ale to vzalo dost za svý. Natřel je za mě Brtnik. Oč víc jsem odpočívala o to víc jsem ráno byla hladová, takže jsem si dneska po sto letech zašla do kantošky a hle! Ulovila jsem snídani šampijounů, jakou jsme si dávaly s Kristýnou. Řízek a brsalát 😀 😀 už jsem to dlouho neměla 😀 😀 . Tak to vypadá, že moje intervence měla smysl a vedení si na ně došláplo. Páč to co tam bylo donedávna, to byla dost ostuda teda. No nicméně na delší dobu, si s takovou snídaní dám pohov, tohle byla výjimka.

černej čaj
    Proč si mě nevzbudila, když si u nás byla? Mohly sme pokecat a hlavně!! bych uklidila ty zlatý cihly, takhle je někdo šlohnul, nic tam není 😀 . A kde jsi přišla ke zlatým cihlám? Bylas ve státní bance v trezóre? 😀 Vono je to taky dost těžký – měla jsem je v ruce, i platinovou, ta je těžší – tak ses chudero pěkně pronesla 😀

Mirka D.
    možná by se Žerdovi šiklo pořídit takovej ten signální šáteček – a na něj nápis nehladit . Jo, budeme se divit, na co všechno nám peníze nebudou stačit. Ale pro Tebe časem lepší, že lidi snad nebudou dělat takový nesmyslný nájezdy a každej nákup si rozmyslí.