Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak mám za sebou 3mezisměnu,uf
včera ráno vycházka v dešti,pak v práci kasa+vybalování,
dojela jsem dom,šla ze psama ještě k rybníčku a zpět,šla se mnou skorosousedka,starší paní,když si chtěla pohladit Žeryka,vystartoval…naštěstí se nic nestalo….jen mě málem kleplo,mám po práci pomalejší rakce-jako hodně pomalý,než se zmůžu na -Žeryka nehladit,tak je skoro průser…
večer jsem byla utahaná+mě strašně bolelo koleno,takže Martin udělal nádobí,mě včeři,kafe,psům večeři
dnes ráno jsem snaživě zrychlila,takže nasnídat,nachystat sváču,čaj do práce,umýt wc,koupelku,uklidit andulkám,nádobí,zamést,vyvětrat,vytřít a jí ven ze psama,začalo pršet,ale ne moc ,tak jsem to riskla bez psího oblíkání
k rybníčku,zpět,jen Žerykovi hodit párkrát níček a dom,doma zatím uschla zem,otřít tlapky,břicho a že je přefénuju,
Žeryk parkrát vyjel u fénování-ano přiznám se,že jsem hodila za hlavu všechny rady a vyčtený články,knížky,časáky,
a proti všem dobře míněným radám,jsem se nedržela a jak po mě vystartoval tak jsem ho kopla-prostě noha a vztek byla rychlejší než uložený rady v hlavě a rozum
o rozum by ostatně s tímhle psem člověk někdy už pomalu přišel…
no nicméně Žeryk je splachovací,žádný trauma na téma-pomoooc ona mě kopla,baba jedna zlá škaredá§
se nekonalo a v kuchyni se lísal o pamlsek za vyszšení,tak jsem s ho zeptala,jestli si děláí prdel?
no,ale pak jsme se rozloučily v dobrým a já odjela do práce
tam na kase jedničce-hlavní-jsem už zapoměla,jaká je tam kosa…
takže jsem koupila další tlustý ponožky,
v práci-několik storen,že lidi měli málo peněz,což zkistí až po součtu,že…
pak se ptali na cenu,a že za tu to nechcou,a pak viděly blbě cenovkumtakže-jééé za tolik to nechcem,
pak tam asi 10 minut strašně,ale strááášně řvalo dítě-ve frontě,u placení a v masně-že chce kokinko,
řvalo strašně a maminka v klidu,že kokinko nebude,
no někteří ve frontě vypadaly,že mu je radši koupí samy,jen když bude ticho…
jako chápu-nemůže to děcko mít kdy chce co chce on,třeba zdravá výživa,nebo měloo už kokinek dost,nebo před výplatou,nebo nebudu skákat jak chce dítě-prostě sto dalších nebo-ale řev to byl děsnej-obdiuju důslednost matky a klid,to se klaním,ale soustředit se v tom řevu nic moc:-)
večer už venku kosa,dohela jsem dom,jít kousek ze psama,narvat pračku,a měla bych si umýt hlavičku makovičku…
Martin nakrmil psy a mě
ráno si musím upíct oběd…
jako nejsou ty mezisměny špatný,v tom,že tam i zpět mi jede bus,nemusí mě Martin vozit,nemusím chodit pěšky,
ale jako měsíc v tahu bych je mít nechtěla,nedostanu se do jinýho obchodu,než do toho svýho,nikam…
Martin byl dnes na 3očkování…