Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak vám na mě fčéra s denním zpožděním asi padla vočkovací únavička. Měla ofšem smolikof, páč sice bylo plánováno, že ovenčí Brtnik, ale přijel pan kominik (novej- ten starej se už podivuhodně neozval, na to jak to byl slušnej člověk se obáváme, ešivá se něco nestalo) , tak jsem vytáhla hajtry ohaří ven do slejváku já. A bylo to nakonec fajn. A únava to vzdala 🙂 . Ruka ale zatím bolí furt – ne tak jako poprvní, ale kupodivu o tom pořád vím. Pokaždý to vyrábí v těle něco jinčího.
černej čaj
jo a samo si myslim, ze pritelkyni to vzalo vic nez tatinka ale obema je jim urcite smutno, ale ptat se na takovy veci moc nebyl prostor.
No zvlášť takhle před Vánočkama. A mají zprávy, jak to zvládá mrňous v novým, nebo už nesmějí být v kontaktu, to by pro mě bylo hrozně důležitý tohle vědět, ešivá je prďola v pohodě.
Ty ses pekne podla tys musela vedet ze to neda:D
že jo? todle by mělo bejt trestný 😀
Kachno!! seš matka sadistka!! 😀 😀
Dennyky
tady od včerejška taky leje
samo doháráno bylo už loni, Francezko už je cajk, huš pracuje.
Doufám, že letos nějak dohledají ty papíry na jeho předčasný důchod.
takže už máte samý pozitiva – teda taklenc – pozitivní pozitiva, ne že jako byste byli pozitivní a měli pozititivu 😀 😀 😀 😀
jak to bude s krytím v Šaratici.
bych měla strach krýt zrovna v Šaratici 😀 😀 😀
se čék cejtí jak na psychiatrii,
takže jako doma 😀