Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
černej čaj
No to klidne muze byt, mam urcite zatezovy astma ale drazdi me i drogerie, navoneny zensky, paci prasky… takze to muze byt i kombinace.
to je fakt divný, že Tě na tu alergologii neposlali. Já měla tehdy humáč na gezichtu a automaticky jsem jela z kožního i na alergo. To je skvělý, že máš předepsaný spešl cvíčko. Mě to tehdy pomohlo, naučila mě břišní cvičení, který vlastně ovlivňuje zádo a pohoda, když to cvičím, potíže nemívám. Když je tam někdo, kdo tomu opravdu rozumí, tak pomůže. Tož držím palce.
Jo a esuskoooo
V breznu budes mit 5 let vyroci
NEKECEJ? TO TO FAKT TAK HROZNĚ LETÍ? Že bychom uďály nějakej mejdan? 🙂
Maya
takze dlazdicky a bude komplet koupelna?
jo už se čeká jen na těch asi osm spešl dlaždiček, který vetkne Brtnik do toho už hotovýho obkladu a může se přestřihnout páska. Páč malovat se bude teď někdy, ještě se dvakrát natřou dveře a futra -to se podle mě stihne, než ty dlažky dorazej a bude to komplet. Dveře už jsou nasazený – a vypadá to výborně. Jen musíme objednat ještě vlastně sklo do těch dveří.
hele a nevešla by se Ti tam aspoň štokrdlička malá, do tý kópelky? Jsem teď viděla někde, takovou pěknou, vejška akurát, prostorově nevýrazná, a myslím i skládací!! To by byl taky pěknej doplněk. . Jen se to musí natřít podle toho jak chceš.