Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Zdraví vás vopíchaná 😀 Je to zajímací, jak tělo reaguje pokaždý jinak. Ruka mě tentokrát začala bolet až v noci a mám ji ztuhlou až do krku a dolů do nohy jakoby. VYrobila jsem si fčéra večír výbornou snídani – páč mi bylo líto vylít vodu z brambor. Tak jsem do misky nasypala vločky, lněný semínka a zalila to vodou z vývaru, vmíchala do toho nakrájenou šunku a dneska mám úúúža snídání.
Stejská se mi po dovolený. Nebo aspoň po prodlouženejch víkendech. Nemůžete to někdo zařídit?
Dennyky
huž má Kuní xicht doháráno vlastně? jak tam chrápe zabalená! 😀 Máš pěknýho ženicha, co na to Francézko? 😀 A už je mu dobře? Brtnik měl taky druhej den nějakou chvilku zimnici. jsem zvědavá na sebe.
kachna
jako fakt myslíš, že to jde víc???!
😀 😀 tvl. Ty to vždycky zatlučeš 😀 😀
Mirka D.
tak Silvestr bohudík za náma…
horor jako…
si dovedu představit. Lidi jsou jak magoři.
venku střílet
u nás to bylo docela v pohodě, myslím, že víc, než loni. Ani jsem to vlastně nevnímala, ale člověk je zvyklej z města, tam je to masakéro velký. Zato ráno – v lese – myslivci! To mě zahnalo pěkně zpátky teda.
No jo, Dafule vlastně taky hárá. Já jsem ráda, že si to odhárala dostatečně před Vánočkama.
7 pádů Honzy Dědka jsem taky viděla – výborný jsou kucí.
A Egona mám taky- dostala jsem ho pod stromeček od Sokola, těším se, jak se začtu. Myslela jsem, že si udělám čtecí chvíle o svátcích, ale nevím co jsem dělala- asi jsem byla furt venku, ale nedošlo na to.