Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak Silvestr bohudík za náma…
horor jako…
v 8 večer jsem šla k rodičům,s háravou Dafi-protože Martina by jeblo,kdyby byla doma,takže na vodítku a hlídat ju a Maxe….
zábava pro všechny,Max to vzdal a šel pak spát do ložnice…s máti,
rodiče+tatka,se dívaly na 7 statečných,já si nebrala časáky z vedlejšího stolku u sedačky a četla si,
pak tam daly chvíli československo má talent,
pak koncert Kabátů…
v jedenáct v noci jsem šla dom,na PC jsem si pustila cesty k sobě se Sandrou Pogodovou,
pak začaly venku střílet,psi začaly psychařit ,tak jsem toho moc neslyšela,
přišel mě ukecat Martin at jdu k rodičům zas si tuknoout,ale už mě z postele nedostal-oslavy silvestra nemusím…
v sobotu ráno vycházka ze psy k rybníčku,podél ohrad zpět,
odpo odjel táta,tak jsme ho hodily na vlak,vzaly při té příležitosti psy,šli s něma kousek v Kloboučkách po asfaltové cestě podél lesa,
a pak dom,pustit pohádky co jsme přes Vánoce neviděly….
v neděli ráno jsme zaspaly-vstávaly jsme ve třičtvrtě na 9….
takže na vycházku spíš dopo než ráno-ke křížku,od něj dozadu směr Kojátky a zpět ke křížku,pak dolů podél lesa,kde 2 myslivci stříhaly větve stromků,ppodravit a směrem důlů a zpět,myslivci furt tam,ptaly se,co je to za plemena a tak,tak jsme chvíli kecaly,psům jsem mezitím házela na střídačku,kroužek,míček,kapesníčky,klíč od domu s přívěskem plyšovým oslíčkem,vodítko…no pak navrch ke křížku a dom,venku jsem byla vcelku dlouho
tak odpo šel chvíli Martin a já si četla-s brekem jsem dočetla-Egon -aneb dsná psina od Petry Badurové,
mrkly jsme na film prázdniny-sladáček na Vánoce,pak kzs Vratných lahví+pohádky co jsme na Vánoce neviděly…
dnes ráno rychlovycházka ze psy+trochu hraní,
pak v práci mezisměna od 9-17,30-vybalování,pak kasa
nákup a hurá na bus,dom,doma skočit chvilku ze psama,i když Martin s něma byl+je máti pouštěla,pak večeře,nádobí,
učesat Žeryka,ošmikat mu hlavu,učesat Dafinu…
a měla bych jít hajat
mimochodem pouštěla jsem si silvestrovských 7 pádů s 3 tygrama a nemělo to chybu:D:D:D
Maya-neteř maluje vážně skvěle!
Kachna-těžký rozhodování-tady je každá rada drahá…
PetraK-přeju hkadký průběh po očkování,já bych měla jít někdy v únoru,ted v lednu mám 2 doktory,tak se nechcu předoktorovat…