Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

ahoj děvčátka
    ráno ze psama kolem rybníku,a ohrad,u rybníku cvičení dlouhý s Žerykem,krátký s Dafi-poslušnost+taneční cviky+házení míčku
    telefonát s bejvalým-u nich s rodiči už 3 roky neslaví Vánoce-teda stromek a tak mají,ale dárek tam má jen jejich jorkšírka
    jako-je to extrém,VÁNOCE BEZ DÁRKŮ JSEM ZAŽILA X LET A NECHTĚLA BYCH,STEJNĚ JAKO NAROZKY BEZ DÁRKŮ
    ALE-KACHNA/FIFI-VY SE NEMUSÍTE OMLOUVAT-ANO,ANO SCHŮDKY BYL NÁPAD MARTINA!
    jako na ho… s prominutím,protože
    ano postele jsou vysoký,a Dafča tam nevyleze,ale-vedle jsme u postelí měli prkno pobitý kobercem,a bohatě to stačilo,na koberci šprušličky,no a u sedačky měla Dafi stoličku pobitou koberce,pod tím kobereček,aby jí to neklouzalo a to používala,takže tak by to stačilo….
    nic no
    a tady v této rodině MUSÍ BÝT DÁRKY PŘEKVAPENÍ-TO NEPOCHOPÍŠ V TOMHLE VĚKU…
    takže máme 2 polštáře v posteli!!!!
    válí se tam v noci uprostřed,protože já v noci su na jednom malým,vedle mám další malý,co mám pod hlavou u čtení přes den,
    no a Martin má pod hlavou 2 polštáře,takže další zbytečný 2 polštáře navíc…
    rodič Martina má v lednu narozky-máti v únoru
    říkám-tak at si řeknou co chcou-ted si taky řekli,že chcou osobní váhu na Vánoce-a Martin-nééé to musí být překvapení
    no a pak máme 2 mixéry,že….
    bych vykvetla….
    PetraK-UF su ráda,že obálka s přáníčkem a pidi dárkama přišla:D
    sem si říkala,že dekorace dřevěný se ti budou líbit:D
    sou z Blanska heč:D
    -odpo v práci-kasa,úklid,vybalování a přecenění,zmizla jsem v 7 večer,tatkovi a Martinovi řekla,že se o práci nebudu bavit
    ehm-jen 3 ultra pi.. zákazníci…
    jinak,ještě ted tam dělají velký přecenění-milion cenovek+mini inventura-vedoucí je tam od 5 od rána doted+tam je odpo zástupkyně a kolegyně,já jsem zmizla v sedm večer,najedla jsem se a měli bychom jít k rodičům…
    Fifi-on jí dal antibiotika poté,co dlouho čučel pod mikroskopem na tu její moč…
    s tím,že jsem s ní byla na jiné veterině,a že má dietu a jakou jsem mu říkala
    jjsme byly zase ve Věteřově za Šibalem,naším stálým veterinářem,on má u ní napsaný včecky léky a tak
    Denyky-moc krásný fotečky,moc
    jsi byla očkovat sebe,nebo Koníkovou?
    jsem to z psaní nepochopila:-()

u nás byla pejsani odpo s tatkem,a jinak Žeryk se bojí střílení a už jsou doma,nepůjdou ani na dvůr…