Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
pěkný předsilvestrovský večer přeji…:-)
u mě je to ve zkratce-2vycházky denně,furt všude puštěná TV
ALE FURT VŠUDE
FURT VŠUDE TV
FURT VŠUDE TV
FURT FŠUDE TVVVVVVVVVVVVVVVVV-PROSTĚ FŠUDE TV!!!!!
ani nevím,kdy jsem zde byla naposled,tak to shrnu
štědrý večer- dpo vycházka v břčce ze psy ve městě-to šel Martin ještě něco koupit,pak chvílu ze psama odpo
mezitím zdobení větviček,dobalování dárků,douklízení
Martin dělal salát,filé
večer se šlo k rodičům,kde bylo předávání dárků
tradičně jsme jich dostali hodně,tradičně jsem si přišla blbě….
v sobotu-dopo vyjíždka autem s Martinem a ze psy původně až kamsi hooodně daleko
poté co jsem chytla hysteerák-buchlovský kopce ve sněhu neee
tak jsme to otočily,dojeli k motorestu SAMOTA,přešli most a šli ze psy 5km tam i zpět k obrázzku Panny Marie-tam bylo i sezení+nějaký psaní,ve sněhu+sníh poletoval,hezký to bylo
psi se proběhli,bylo TICHO,MILUJU TICHO,MOC MILUJU TICHO,STRAŠNĚ MILUJU TICHO….
odpo-já šlofíček,Mrtin 3 hodiny na terase,tam byl každý den 3 hodiny…odpo..
šli jsme s tatkem a s Betty +ze psy ke křížku a zpět-děsnej vichr…
pak tv…
tatka sleduje dokumetny,filmy z Belmondem,dokumynty z války,koncenrák a tak…
neděle-ráno jsme jeli do Ždánskýho lesa ze psy,náš okruh-bílo,sníh,psi se proběhli,vyblbly
po obědě šlofíček,Martin terasa-pak vycházka s tatkem a ze psy i s Betty ke křážku,dolů a dědinou dom
v pondělí-ranní-od 5 hodin do půl druhé
házení pečiva+pečení,pak kasa,vybalování,lidí moc nebylo,pak pro mě dojel Martin-odpo vycházka kousek k lípě a zpět,
tatka s něma byl rán hodinu venku
v neděli jsme byly odpo chvíli u rodičů,to tam byl švagr-asi 3 hodky v telce metal/rock
tak jsem si večer v 9 pustila dokument o ABBĚ
v úterý ráno ze psama s Pavlou-kolem lípy-hájenky-cvičáku,dědinou dom,
pak odpolední od 3 hodin do devíti-kasa,doplnování mražáku,večer úklid
ve středu jsme dopo jeli s Dafčou na veterinu,asi zánet močáku,chodila po 2 hodinách v noci čůrat i ráno,po pár krocích,tak injekce,ode dneška má antibiotika-takže ráno jsem šla s tatkem a s Dafi k lípě-odchytávala jsem do misky čúrání-za dest dní kontrola,ale vzhledem k tomu,že hárá,tak mu ta moč skoro k ničemu nebyla
odpo chvílu ze psama
dnes ráno poprchávalo,mlha-tak do Kozlan,po cyklostezce tam k obchodu,Martin si koupil pečivo,a zpět,psi dom
a jely jsme do města-já chvilku k Aničce do knihy
dopo telefonát,že si kolegyně zase vzala neschopenku-dnes a měla jít dnes-zíttra na odpo-tak jdu místo ní na odpo…zítra
šla jsem chvílu k rodičům,za švagrovou a švagrem-tam v tv metal…a následná 20minutová hádka na téma-necháš si srát na hlavumže jdeš do práce-a xtáááá debata,jak by obchod vedl švagr,a otec jeho…boží,
kdybych nedělala v PENNY,tak se doma nemáme proč hádat:-()
no šla jsem si dom dát šlofíka,tv kultura s tátem-ten dnes ani na pět minut neopustil křeslo-jako nebyl venku….
přepsala jsem kalendáře a du si pustit….né plyn nééé máme trobu na elektřinu:D
du si pustit PC-nějaký rozhovor…