Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fifi

Kuskus
    Bez nejakych teatralnich achichani, ano, je to des. Vis, ja se setkala u psu uz se spoustou akutek, operaci, nadoru, ale tohle je novinka. Lecive schopnosti v tomhle pripadu nemam, uz jsem to zkousela. Nemodlim se, ale neco energie spatny asi jsem schopna prebrat, pak neni druhej den dobre mne. Nejde to takhle dal delat. Toz Pruh je uz jen sledovan, zapronefrovan, zadietovan. Ale bere mi to vitr z vnitrnich plachet. Stesti, ze se na to prislo relativne brzo, vim, opakuju se.
    A s Texikem, zrovna premejslim, jestli neni lepsi se dozvedet blbou diagnozu az par tydnu, dnu predtim nez clovek/pes/kocka/milovany tvor odejde. Bojovat jen na prechodnou dobu v nouzovym stavu a pak uznat, ze nejde zvitezit, rozloucit se dustojne. Nevim, ve mne se to od rijna mele, blbej vorech, zadny PP zvire, ale mymu srdci strasne blizky a milovany pruh (co se dneska ovijel kolem nasi dvorni pani vetky jak liana a blemcal ji). Toz uz si ruce od svicky nebudu ocistovat, dej se neci vule, uvidime za dva mesice. Srovnavam si vse v sobe pred koncem roku do kupicek, tohle je pruhata kupicka „pecovat, milovat, doufat“.
    No nic, mila druidko, tobe drzim palce, at klapne druhy koleno a casem i nejakej zivocich. 🙂
    Pardon za ezoterni okenko.