Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak dnes 4 ranní
od 5-7-pečivo+pečení,pak kasa-miliony zákazníků,ke konci už jsem mlela sposledního,kolem druhé jsewm jim šla do kanclu vysvětlit,že jestli mě vystřídají poté co mě ujede bus do dědiny,tak se fakt neznám…
tak za deset půl třetí jsem vypadla…
nakoupit došel ráno Martin,já ráno koupila vánočku,citrony,veku,kapie,on přidal dalších x věcí…,
jak jsem dojela dom,tak Martin se zrovna vrátil ze psama,a že s něma nemám chodit,že je kosa,tak mu říkám,že je dyžtak obleču,
že s něma byl tak půl hodky,tak další vycházka neuškodí…,ale chvílu to vypadalo,že si vezmu psi rodičů,nebo půjdu sama,protože Martin,že nechápe,že s něma jsu,když ted přišel…
no nic,bylo těžký rychle vysvětlit,že po přelidněným hlučným obchodě musím chvílu vypadnout….
tak jsem řekla tatkovi-ahoj pádím ven a vypadla jsem,dědinou k rybníčku,pak mezi polama směr křížek,zaházet jroužek,obíhačky stromů a dom,byla teda dost zima,syrovo
doma jsem dala oběd,dočetla jednu ze 4 knížek,co mi před týdnem došla,
a krom praní dvou praček,jsem se válela…
tatka mi teda zabalil dárek co mi došel z charitativního e shopu od Lucie Bílé,
modrej náramek ze srdíčkem,tak mi to dnes došlo
zítra se zabalí rodičům váha a dárky a zvěři,ozdobí větve,postaví betlém,bude se vycházkovat….
Dafi hárá už pár dní tak to bude domácí vězení…
ale asi ji jako pamlsky upečem psí mrkvový cukroví…
v práci mě čeká směna navíc….:-(
se zimou-já psi doma zakrývám někdy po vycházce tenkýma dekama,když to totiž zrovna netopí,je u nás zima
no a blb Martin včera ráno větral,a zapoměl zavřít okno…
máti na to přišla až po druhým pouštění psů ven…
při prvním je pustila ráno,a nešla dovnitř,při drhým šla dovnitř a divila se,proč je tam taková kosa…
chudáci psi a andulky….
tak si užijte všichni teplo rodinného krbu
klid,pohodu
a volno
pohádky,vycházky,cukroví
dárky…..
prostě mějte se Vánočně:D