Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Denny
Mas pravdu na mobilu to jde hur, ja to delala na pc tak mi to neprislo… zkusim ho pripadne zvetsit pokud jeste budu posilat mailem:D
Sen teda silenej:( ja mela vcera ale uz snad budu zas spat normalne kdyz uz mesic zas nebude celej cucet:D
No neni to tim, ze konikova nema zadny tuky takze dokud beha tak je ji dobre pac pracujou svaly ale jak se zastavi tak „vymrzne“ ? Svaly vychladnou… mozna bych zkusila pak doma treba prikryt…
Ja to tak teda mam casto ze vemku su OK a prijdu dom a hodinu klepu zimu a nemuzu se zahrat a musim tlustou mikinu… ja teda mam tuku dost ale nekterej organiskus funguje jinak… nicmene asi obleckem nic nezkazis… me to dela teda i ferinka ted… ze venku dobry a doma se klepe, tak nevim zda taky nebudem pod 0 chodit s obleckem i kdyz ma jen pres zada … (spis plastenku)
Jeste petrs01 dneska maka:D
Jo tady primrzlo krasne, skoda ze zitra ma byt skoro +6:(
Nepecenej salam sem videla o vikendu prvne a prekvapilo me, ze to je sladkost a rika se tomu salam, nekdo pri i chlebicek tomu rika. Byl cokoladovej a bylo to zajimavy, jedla sem to prvne