Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak tohle byl adventní víkend jak má bejt. V pátek jsem píkla, v sobotu výletila, kynologicky se činila, pak se hostila návštěva, a pak… pak…. SE NAPUSTILA VANAAAAA! Jediný co v sobotu nevyšlo bylo Stárdancování, páč jsem následně opět vytuhla. ale! Existuje červený tlačítko, takže ráno sem Brtnikovi zakázala jít ven – měl dovolíno jen vypustit ohaře na zahradu 😀 . Uďála jsem snídaňu do postele a dívali jsme se na Stárdáncování. To byla ale krása. Kdybych neležela, řeknu, že mě to zvedalo ze židle. A pak se pracovalo, venčilo, vařilo……….. krásně jsme se měli.

Ale………… je mi smutno, když čtu, co se stalo u Zety – Zlatko, je mi Zrzečka moc líto, takovej pupík malinkej. Aspoň, že si ten vyměřenej čas mohl prožít u vás v teple, s kámošema. ale je to smutný, takový mládě 🙁 . A jak to přišlo takhle rychle? ani jsi nepsala, že je nějaká potíž, brouček malej. Ani se Ti nedivím, že Tě to nebaví, to cukroví, hezký je, vo tom žádná, ale… chápu 🙁 .

Koukám, že čajda taky teď pořád něco hledá, jak my 😀 😀 , ale našlas čtečku, našlas dárky, takže cajk, pohoda. My zpravidla najdem jen půlku toho, co hledáme 😀

Se musím smát tý fotce, jak se Karlos tváří důležitě, jak kdyby to balil von sám 😀 😀 😀

A koukám, že tady se cestuje – Míla do Londýna, čajda za tuleňěma a Fifijová do Skotska… hmmm krása.

Fifi
    Rumíček taky občas mívá „návaly“ kdy se začne odchlupovat. tak držím palce, ať to je u vás taky jen tak, a nemá to s ničím spojitost. joooo tunel v provozu, to je nepříjemná záležitost, ale dobrý takhle na trénování zátěže. my jsme trénovali v Hrombachu. Byla jsem důležitá – měla jsem dva velký čokle na jednom vodítku – lidí moc, ale nebylo zbytí, potřebovali jsme koupit barvu, protože co? UŽ MALUJEME LOŽNICI.!!!!

Míla
    t, to není jako u nás v Bohnicích 😀

až budou v Bohincích nosit pacoši blikající sněhuláky na uších to bé teprf blázinec. 😀

Mirka
    aaa koukám, že Mirka taky dělala, že nedělala nic! To je nejlepčí činnost

doufám,že tvůj páteční břichabol už je pá,a jak tak vidím pečeš jak divá,lino už leží?

Lino ešče neleží, se maluje a musím dopenetrovat taky ty cihly. Myslela jsem, že bude stačit jednou, ale ne musím to znovu oluxovat, aby se dostal pryč ten písek a malta ze spár a napenetrovat to znovu. a to potřebuju balit dárky, jak to udělám nevím 😀
    Břichabol jsem přeprala v pátek odpoledne a zatím dobrý, tak snad nic.

Dennyky
    U nás s sobotu lůůkcus na výlet vymetená obloha, sluníčko. Včera fučelo a zataženo, ale tak to neva, hlavně, když nepadaly houna s háčkama 😀
    Krásnou dekoraci máš! Já mám na půdě na příští rok, taky jednu lahev takovou, ale tetkon to nejni kam dát, tak se musím brzdit, ale příští rok, příští rok!!!! to bude něco!
    Ty tvoje samice jsou hrozný rajdy, si to neumí sednout normálně? 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.