Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

tak mám za sebou 4 dny a v práci a 2 dny volna….
    v pondělí odpo,úterý+středa mezisměny-což znamená-ráno vycházka,a na 9 do práce,pak 2 dny za sebou totální mrznutí na jedničce kase-tlustý ponožky 2,čaj v termosce,na střídačku tamstojím/sedím,pod nohama termofor s horkou vodou-to su zase vyzutá-na nohy příjemný,pokud zrovna nemusím stoupat a odkroužkovávat flašky,případně podávat cigarety…,no nic,vymrzlá jsem vždy rychle nakoupila,pak do lidlu pro tlustý ponožky+horký kafe z autoomatu,doma jít ze psama+pokračovat ve velkoúklidu,a druhý den ponožky v KIKU,kafe v lidlu-miluju kafe z automatu:D,a pak vycházka ze psama,zase úklid,na závěr ještě vytřít tuny bláta z domu….
    no ve středu jsem skončila z velkoúklidem-úklidem skřínky v chodbičce a probírkou věcí,ale krom police ve stěně,kde mám Martin vystavený púllitry,a s těma se mi nechtělo piplat,ty umyju s nádobím,tak je všecko hotovo-uffff
    ve čtvrtek ranní-takže od 5 do 2hodin a teda jako mazec-ráno pečení+házení pečiva,od sedmi na kase-u dveří-tak tam nebyla taková zima od noh
    lidí 3 miliardy-jednak akce a jednak si všimly,že za týden Vánoce-takže hrrrrr a nakupujem,všichni hodně moc nakupujem!
    mazec,ale je to něco s čím se na Vánoce/Velikonoce počítá,prostě práce v obchodě no,takže na záchod a přestávky nás střídaly vedoucí,jak přišla odo směna,tak jsme se vystřídaky na kase a šli vybalovat,ve 2 nakoupit a dom…
    skočila jsem ještě Žerykovi pro jéžiška a granule,a dojela dom,kde jsem za mrholení a mírného deště vzala hned pséky k rybníčku,kde jsem jim do kopečka,mezi hromady popadanejch červenejch jablek házela oranžový balonek-fkt bezva nápad:Dpsi se proběhli+unavily hlavu hledáním toho oranžovýho míčku mezi těma jabkama…,pak jsem dorazila doma a lehla a ležela a nedělala NIC,VŮBEC NIC-bolely mě ruce,jáda,hlava,páteř,….hnus velebnosti
    v pátek volný to den-juchů,hurá,kdyby mě nebolely záda,šlo by to líp
    vtala jsem v půl sedmé,s plánem-najíst se,rychle umýt wc,koupelku,rychle vysát všude zem krom koberce,oblíct,se vyrazit psiska na dvůr,vytřít,hodit mop na terasu a jít ven-to vše za hodinu….
    hahahaha-v půl osmé sem čučela do počítaču-su z Moravy,že:D
    v baráku bordel jak v tanku,bývalo by ho bylo jednodušší zbořit a zas postavit-ale tolik peněz nemám,že….
    takže kopnout do vrtula,a za hodinu,jsem šla s vytřenýho baráku ven ze psama
    vzala jsem to k rybníčku,od něj podél ohrad dozadu a zpět,u ohrad si daly psi obíhačky stromů,u rybníčku jsme daly házení míčkem,kroky a couvání,a dědinou dom
    doma psům utřít nohy,nepustit na dvůr,kde šílený bláto
    a jít vysát koberec,leštěnkou udělat nábytek tam kde spíme,pak všude prach,pak vyprat pračku,a hurá k Mudr.-pěšky,že…
    tam jsem vyfásla zdvojení večerních léků,objednání na leden
    a a mizla jsem nakoupit,a k Aničce do knihy na kafe
    tam jsme pokecaly,zasmály se -destiminutový záchvat smíchu:D:D:D
    po mé jedné větě procezené skrz zuby naprosto ledabylým hlasem-ve stylu-no a co..
    vytržený z kontextu by to tak vtipně nevyznělo,ale v té určité situaci to prostě byl desetiminutovej výbuch:D:D:D
    no pak už busem ve 3 hodky dom,dát psi rychle na vodítku vyčurat před barák-at nejsou od bláta,když je vude vytřený…uklohnit vajíčkovou pomazánku,nachystat koupený:D tiramisu,brambůrky,tyčinky,víno…
    znova radši přeumýt wc,vyvětrat,vyměnit ubrus -psům vrazit vajíčka-Dafi bílek,Žeryk žloudek,+pariku trošku+mini pribináčka a hurá si chvilku číst a kolem půl paté jít naproti Lence knihovnic,která ke mě po roce zavítá a by jsme oslavily moje narozky…
    došla jsem pro ni ze psama,takže ti se prošli vyvenčily,doma zalehly,já je přikryla dekou jejich tenkou-a každej v klidu spal,aniž by otravoval-prto vždy jdu s něma pro návštevu,abych je těsně před tím unavila ještě
    a my si pak pustily koledy
    rožly svíčku,
    daly víno,čaj,kafe,občerstvení,já rozbalila překrásně zabalený dárky-krásný rukavice,kalendáříček s citátama,svíčku i se svícnem,bombošku,
    kosmetiku od Avonu-sprcháč,pěnu,mini parfém,krén na ruce a mléko-prostě zase toho od ní bylo hodně jako každý rok…ale…
    už jsem to v sobě neřešila,protože bych se prostě fakt už musela zbláznit,řešila jsem to tu před rokem,že zrovna od ní+teda od jednoho člověka-nebudu jmenovat,ale tak je to Čajda,kdyby vás to jako zajímalo:D:D:D:D:D
    prostě dostanu vždycky hodně dárků,a přijdu si blbě…no nic…
    tak ted jsem to hodila za hlavu a u koled,svíčky, JSME SI OBĚ KONEČNĚ UŽILy klidu,pohody,toho že obě+ nic nemusíme,a vidíme se taky jednou jinaknež v knihovně, VELEPOHODA TO BYLA
    pak mi ještě precizně zabalila 2 ježíšky měkký,protože ona krásně balí a mě to vůůůbec nejde,tak měkouše zabalila.a další dárky nějak zvládnu….
    no prostě fajn to bylo….