Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fifi

Peknej podvecir vespolek,
    uz je tu zase mlha. Ale vecer a v noci aspon primrzne bahno, tak si courame s baterkou pekne. Vcera to meli psiska zajimavy, protoze jsem je vzala po jednom „tunelem“ pod dalnici. Ten uz davno znaji, ale ted to meli akusticky obohaceny o zvuky tiraku a aut, ktery tam ficej uz kolem stovky. A to je hukot, to je zmena. Pindik cucel, Ruza totez.
    A Trolda zacal nejak divne hrozne linat (ted, v mrazech?), pohladim ho a plna ruka chlupu, mno, uvidime na kontrole, co to ma bejt.
    Jo a vcera meli vrabcaci blbej den, jednoho jsem nasla utopenyho a zmrzlyho v kyblu s vodou, druhyho v noci prinesla cerstve zahlodnuty Ruzice, asi ho chnapla u modrina. Treba ptakum vadi novej hluk z otevreny dalnice a jsou nejak zmateny? 🙁
    Esusova
    JEDEME NA.VYYYLEEET.HURAAAA HURAAAAAAAAAAA
    Se docteme asi zpetne, kam jste vyrazili, coz? 🙂

Z
    Achjo, to je mi moc lito s kocourkem, to bylo kotatko maly. 🙁 Nejaka ta FIP ci co to mivaji?
    Cukrovi mas ukazkovy!

Cajdo
    Klasika. Kdo hleda, nenajde. 😀 To sou ty cerny diry, ktery neco schvati a pak nahodne navrati. Uzij si mecheche s kamoskou, nad balenim mas ostrizi dohled teda. 😀

Milo
    protože jsem byla na vánoční besídce u “starejch hipísáků”
    Ale to muselo bejt bezvadny. Aaach, Anglie, Londyn, ach aaach Skotsko me milovane.