Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Ha Maya dojela domů a dokázala vystoupit!! 😀 😀 Seš geniální 😀 a úplně už velká holka 😀 😀
No Brtnik má utkvělou představu toho lina, co jsme měli v Prahé. A oni už ho nevyrábí. Je pravda, že bylo fakt dokonalý a on pár dní poté, co jsme koupili to „dřevo tmavý“ , tak zblejsknul jiný lino, hodně podobný tomu našemu tehdy. A tak si to v hlavně promítal a dospěl k názoru, že by možná bylo lepší. Tak jsme si řekli, že tu část lina už koupenýho, která měla jít do ložnice, necháme pak do místnosti, která bude v podkroví a koupilo se tohle „jakoPražský) 😀 . Jenže včera to rozbalil a kouká na to, jak když mu spadly klíče do kanálu 😀 😀 Není to úplně ono prostě. V tý místnosti to nevypadá tak, jako v tý prodejně. Tak jsem mu navrhla, ať se netrápí a vrátí se k původní variantě a tohle nový lino naopak nechá pro to podkroví. Tak uvidím, co z něj nakonec vypadne. Já osobně nemám problém ani s jednou tou variantou, ale osobně se přikláním spíš k tý variantě tmavší dřevěný podlahy, která nechá vyniknout bílýmu nábytku.
černej čaj
Tak ja si fakt memyslim, ze su v ohrozeni
aha, já žes na mě z toho prvotního příspěvku ohledně návštěvy, působila dost vyděšeně.
jsem si neuvědomila, že kroupy jsou jaksi z čeho jsou, tak to prt 😀