Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

chodíme bosky nebo máme bagáně? Rozvinula Maya svůj klid a vykopla dvéře? My včera rozvinuli lino! A tomu neuvěříte 😀 . Brtnik nejni spokojen a vypadá to, že se vracíme k původní verzi, kterou už jsme koupili před časem a on pak našel tohle lino, který chtěl dát do ložnice radši, páč hodně připomíná to z ložnice v Prahé. Úplně tomu propadnul, tak jsem mu do toho nekecala, protože v podstatě nemám problém ani s jednou tou variantou, i když to první lino se mi přeci jen možná líbí trošku víc, nicméně nechala jsem ho, ať si to rozhodne sám. Tak fčéra mu po děsnejch peripetiích přivezli to jeho nově vybraný a když jsem ho tak pozorovala…… 😀 tak jsem mu řekla, že ešivá nejni spokojenej (nejni,páč v tý prodejně to vypadalo jinak), tak to dáme prostě nahoru do podkroví, kam chtěl odlifrovat to lino koupený předtím. tak jsem zvědavá, jak se mu to v hlavě seskládá 😀 . A peripetie s linem, dopravovaným TOPTRANSEM byly taky výborný. Protože víte co?? Víte co?? Voni doručujou jen do půl čtvrtý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hele tak to ne, tak to ne vážení, lino není balíček s parfémem, aby se dalo dopravit do kanceláře, člověk chodí do práce a nebude si brát dovolenou kvůli tomu, že nejsou schopný si naplánovat rozvozy na směny. A úplně to zatlouk pan řidič, kterej, když už všechno bylo domluvený a já odjížděla z práce o trochu dřív, a kontrolně mu zavolala na mobil, kterej jsem dostala s tím, že si to máme ještě potvrdit, tak mi řekl, že to teda ne, že na depu jsou ko.koti! a on rozveze tady svoje balíčky a jede domů. Neřekla jsem ani jedno sprostý slovo, sdělila mu mile, že mu děkuju a obratem jdu tedy telefonovat. Kam, to jsem mu neřekla. A zavolala jsem dodavateli lina. Paní následně zavolala samotnému řidiči a ten se mi ve výsledku omluvil. Sajrajt jeden. ale že se omluvil, tak to dýško dostal.