Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra bylo stavebnicový nakupování – nakupovalo se na stavbu, dostala jsem seznam a jela do Hrombacha. Šla jsem třeba za pánem v nářadí , a řekla mu: Dobrý den, prosím vás, já mám za úkol koupit imbusa, kterej bude umět pohnout tímdle udělátkem. Než vám to udělátko předám, tak vám musim říct, že má na sobě cedulku, že jsem ho neukradla, ale přinesla si sem, abych viděla, co mám koupit. je to tim pádem důležitá cedulka. nesmíte ji ztratit. 😀 Pán se zasmál, pravil, že mi dá imbusa č. dvanáct, vyzkoušel ho, a vrátil mi udělátko se slovy – Svou ceduličku máte na svém místě, držel sem ji, jako by byla moje vlastní 😀 😀 Zasmáli jsme se, popřála jsem mu krásný svátky, on měl radost a já šla nakupovat dál. Barvu do kópelky, podložky pod umývadlo a bidet, azbestovou desku za sporák, prodlužovák a latě. Pán v latích byl prudant, vydal mi blbý latě, byl línej. nebyl jako ten pán vod imbusa . takže sem mu nepopřála 😀

Sněhu už nět, zato bahna dostatek, skončilo období čistejch psů a kosoura.

jako vytrasovana nemas narok na test zadaco

ach jo, já jsem četla vykastrovaná – čtu odzadu, od posledního příspěvku a trochu mě to vyděsilo 😀 😀 😀

Dennyky
    mi se ty botyčky nevokazujou? Ešče pořád to teče? Nezatahuje se to?

Míla
    Mílo, to je moc hezký, co spoluhráči vymysleli i s tím přesahem, to je dokonalý. Doufám, že už trochu odezněl ten víkendový zážitek a emoce se trošku oklepaly? Moc mě mrzí, co všechno musíte projít. Ale asi je to dobře a já smekám, jak to všechno děláte – dává to smysl. Velkej.