Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak už se nám to blíží přátelé!! Nejen ten jéžiškofskej den, ale takyyyy první použití vany!! Fčéra jsem ji krásku naši, celou pomatlala nanoimpregnací – jsem zvědavá, jak to bude fungovat, ešivá bude špína hodně utikat do vodpadu nebo nic. Kupovali jsme to přímo u SIKA, tak to snad nebude šméčko. Jsem na to fakt zvědavá, chtěla jsem to koupit už roky, a teď jsem se hecla. Tak pak dám časem vědít. Není to na furt – to by člověk musel koupit už vanu s tím vyrobenou a to neměli v tom provedení, co jsme potřebovali, ale kdyby to mělo vydržet třeba dva měsíce, tak mi to přijde dobrý v tom, že nemusím furt pucovat nějakým čistidlem. No a dneska snad – bude ten slavný den, kdo do vany zalezem!! Fčéra jsem si ešče naposled??, umyla makovici v bazénku a od te´d už jako velká pani civilizovaná budu 😀

Sníh nás opouští, odpolko toho asi už moc nebude. ale o víkendu supr – bolej mě nohy z toho, jak jsem musela furt výkopovat 😀

Jo a!! Už jsou vylepšený vchodový dveře a jsou tam dvířka pro Mousese. zatím se nejeví, že by měl problém projít dovnitř a ven. Ještě to je teda zatím o mechanickým otevírání, dneska bych to chtěla zkusit s tím čipem, ešivá se podaří ho nainstalovat na ten obojek protiklíštěcí. Ftipný je, že on nechce spát doma, ale bydlí v tý bedničce, co ji loni nechtěl. Mně z něj trefí. 😀

Mílo – ty jo, tak tohle musel být asi masakr 🙁 . Moc mě to mrzí kvůli Tobě a Johýskovi. Teď napíšu asi debilitní věc, moc debilitní, ale možná se to stalo proto, aby do toho smutku vstoupila i jiná emoce, která tu vlnu smutnu rozbije? Nevím, jen mě to tak napadlo. Ach jo, ale mrzí mě to.

Eva

ŽJOOOOOOOOOOOOOOFKAAA TY MÁŠ UŽ LOŽNICI HOTOFSON, krása je to, to se bude spinkat, to se bude čekat na Jéžiška! Gratuluju.

Černej čaj
    Huf, tak držím palce, ať vaši zvládnou předání Mirečka. Už se s novou rodinou viděli? nebo to jde ráz naráz?

Smrsklýho oblečení mám taky dost, řekla bych. zatím není prostor udělat probírku, ale obávám se, že až na to dojde – až budu věci stěhovat do šatny, bude to masakr 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.