Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak včera volná sobota po 5 odpoledních
takže ráno po snídani naložit psy-protože tady byla bud ledovka,nebo sněhu nad psa,a jeli jsme do města
Martin šel nakoupit a já ze psy pochodila po městě,ke konci se mi chtělo hodně na wc,tak jsem chodila hodně rychle:D
Martin byl v několika obchodech+ve zverimexu,tak jsem rychlou chůzí a ke konci velmi rychlou chůzí obešla xkrát centrum města stylem cikcak,ale účelu projítí psů bez odsněhování potom bylo splněno,takže víc jak hodinová vycházka za nnáma,ze zastávkou ve zverimexu,tam jsme koupily andulkám žebříček barevnej tvarovací,-barevný kuličky na drátech,už ho mají pověšenej u okna,a jako tradičně,když je něco nový tak se toho bojí,tak kdo ví,kdy na to vlezou,pokud vůbec,na houpačku co dostali před rokem ješště nevlezli….:D:D:D
doma se Martin pustil do vaření-řízky z bramborama,já do praní
odpo si šel Martin tradičně sednout na terasu,pak jsme šli ze psama,ve sněhu k hájence,to jsme se hetky bořily,od hájenky,kde to bylo uježděný od aut,tak od hájenky kousek k vysílači a pak dolů kolem cvičáku,dědinou dom-takže i odpo měli pejsani slušnou vycházku,Martin šel pak zase sedět na terasu,já šla dělat Vánoční velkoúklid-to už se mě sice nechtělo,ale,tak čekala jsem,že mě pracovní zápal opustí dřív….,no takže další místnost kuchyně-linka,tak jsem udělala vrchní skřínky,ještě mě čekají spodní+předsín…
vyprala jsem záclony,tak na ně navěsím ozdoby…
nějak jsem včera měla blbou náladu…nevím proč,teda vím….ale moc se s tím nedá dělat,tak je to stejně fuk…
dnes jsme ráno opět vyjeli ze psama-no ráno,po deváté hodině,než jsme se vybatolily,
dojeli jsme na začátek Ždánskýho lesa,jenže,vystoupily jsme,Dafi se třepala zimou,Martin furt přemejšlel,kjestli tam má nechat auto,nebo pojedm jinam,nakonec jsme šli kousek po cestě-cesta uježděná,asfaltka,trochu posypaná,
ale valily po ní taky auta,tak jsme šli po chvilce zpátky,a protože v lese by nám psi zapadaly,tak jsme sjely do Bučovic,nechaly auto u vlaku a šli s nimi podél řeky nakonec Bučovic a zpět-cesta-sníh,led,bláto,sníh,led,bláto,sníh,led,bláto,popdle toho,kde svítilo slunko,ale slunnko svítilo zase,tak ani nebyla zima,tak dobrý,Dafík běhala,všude dost stop od psů,bylo vidět,že je to venčící trasa pro Bučováky,ale nikde nikdo,psi se proběhli,provenčily,my se rychlým krokem prošli,mě teda bolely záda jak čert+kyčle,takže nic moc…
se mi v té cestičce blbě chodilo:-)
pak sjel Martin ještě do obchodu,tak jsem vzala psy kousek po městě a jely jsme dom
doma Martin dal vařit polívku,péct kuře a vyráběl kaši a já si dala čtecí nedělní chvilku a pak venu
odpo zase Martin na terasu,kde tradičně házel Žerykovi,já si dala šlofíka a pak kousek ze psama po dědině,
no a chbilku jsem s Dafi cvičila taneční,nošení míčku a obíhání zahradních židlí ve vjezdu
a nic se mě nehce….
Mílo-tak já vás hlavně obdivuju jak se scházíte i s bývalkama a nejen s Johýskem,to mě fakt překvapilo…
Černejčaj-ty už máš Jéžiška dneska?
to sou fofry toto:D
no obdivuju tátovu přítelkyni,že to s Mirečkem zvládli a zvládnou,to by pro mě byly smutné Vánoce,odevzdat ho před tím,i když respekt velkej k tomu co pro něj udělaly!!!!
Fifi-jo kari sítě se tady okolo dost používají,
a zámek u nás ted taky zamrzlej,su zvědavá,jak ho rozmrazím….
a nekoupím si ten rozmrazovač a nekoupím…skleroza…
EvaC-pěkná ložnice!