Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Huf, tak tohle bylo zajimavy. Notasek dneska byl u pana dochtoura. Nenasel na nem nic spatnyho, prej na to, jak je to starej ntb, je v super stavu, ani preinstal neni nutnej. Ehm. Prijedu domu a od pul paty?! se toho bezchybnyho starika snazim rozjet. Nic, nula, prd, system nenabihal, nenabihal, disk nic nechroustal, zoufalstvi totalni.
Nastartovala jsem predchozi notas, kterej je snad vic 10 let let starej, chybi mu v klavesnici pismena (mozna nekdo pamatuje, jak mi nefungaly pismena o + e kdysi 😀 ). Tyjo, jsem si pripadala jak pilotka vrtulniku, to byl hukot z pravekyho vetraku, pisla jsem vedle do hadanky. A mezitim jsem uz jen z nostalgie zkusila soucasnyho starika znovu, rucne jsem znovu prubla restart systemu a rozsireny moznosti oprav a tadaaaaa, broucek se chytnul. Kamos neveril, ze to nechtelo nabehnout, kdyz to chvili predtim kontroloval. No klasika. Jeho rada? Nevypinej to, nech to furt bezet i pres noc. 😀
Toz asi to nevypnu, potrebuju dodelat zalohy a fungat na netu, novej notas hnedtak nebude. Ale bracha mi prenecha nejakou svou Toshibu, vydrzet musim do ty doby.
No nic, ja a pc, ntb, to nejde dohromady, kdyz s tim neco je.
Ale vceera v noci jsme si uzili nadhernou prochazku, prestalo foukat, snehu plno, blato zmrzlo, pritom bylo teplotne prijemne, no krasa vesmirna jak v pohadce. Pindik Troldik mel pak hooodne studeny tapacky, jak kdyz naka mrazova alergie – mezi polstarkama uplne ruzovo a podrazdeno. To doted nikdy ve snehu nemel.
Mirko
no musela bys používat mozeček,ale tobě je všecko jedno-no jo no Miruška,nooo,než by přemejšlela….-k intonace,že su naprostej debil….
Twe, takhle se mnou partner jednat, mela bych bejt tebou o starost min s vanocnim uklidem, sedela bych v teple cely. 😀
Cajdo
Ty to taky nemas jednoduchy, snad se Z. vzpamatuje a bude nakej poradek dodrzovat po tvym velikym bububu. A bezva, ze oslava klapla. S Mireckem si to neumim predstavit, predat mimi dal… Hrozne tezky, zaroven skvely, ze mu dali takovej start a bude se mi t fajn v novy rodine. 🙂