Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

tak dnes ráno vycházka-na dvoře cestičky-to ještě šlo,ke slepicím-k jejich výběhu cestička-to šlo,zhrada do půli lítek-Dafi vepředu koule sněhu,jak ti pudli ve výsttavním střihu,no nic,tak dem předem vratama-naše dědina nemá chodníky,a na silnici je nejvíc sněhu u krajů,prostředky uježděný-kloužou,tak jdu na kraju,psi si na 5timetrovým vodítku chodí jak chcou,dojdu k rybníčku,pustím je,Dafi valí,že si skočí na lavku-když nejsou pařezy,označuje lavku-jako-aby ze mě vytáhla piškota,cestou k lavce několikrát zapadne,vypadne,dem kousek kolem rybníčku at se trochu proběhnou na volno-Dafi furt na nohách vepředu ty stokilový koule,no pak jdeme zase dědinou zpět,
    dojdem dom,Žeryk za 3 vteřiny utřenej,Dafi do vany odsprchovat koule,
    osušit,vyfénovat,pak následuje půlhodina česání,kartáčování a vyčesávání trimovacíma hrabičkama,vystřihávání srsti z uší-ze zvukovodu,vystřihávání srsti mezi prstama,pak 3 minuty vykartáčování Žeryka-a psi odpadli ležet-Dafi se modlí at vypadnu do práce a přestanu se starat:D:D:D
    Černejčaj-ted to neber jako narážku na TEBE,TEDA TVÝHO MUŽE!!!!
    ale ono je to často jedna,2 věci,jinak jsou všecky dobrý
    Martin vždycky říká-co by za to dala jiná ženská,kdyby mě měla-uvařím,upeču,nakoupím,jdu ze psama…
    jo ted jsem poslouchala rozhovor-FACE TU FACE z Libuší Švormovou–mluvila v něm o svém muži,jak vaří a baví ho to,a jak ho baví nakupování,a ona nakupování nemusí
    jako,jo,v tomto mám výhodu,si nedokážu představit si najít chlapa,kterej by po mě chtěl abych DENNĚ VAŘILA-BRRRR DĚSNÁ PŘEDSTAVA!!!:D:D:D
    takže,jo je super,že Martin uvaří,baví ho nakupovat-bohužel moc!
    postará se o psy-ALE-prostě si musí dát to pivo,že,prostě musí
    a k tomu-mám xmilion rúzných pravidel a jak to říct v jednom slově,větě?–
    -jo je hrozně výčítací/vytýkací
    tak já se s tím vařím a ty…
    tenhle nůž je na tohle,proč bereš tento talíř na toto,o tohle se nestarej,do toho mi nemluv…
    -no musela bys používat mozeček,ale tobě je všecko jedno-no jo no Miruška,nooo,než by přemejšlela….-k intonace,že su naprostej debil….
    -takže někdy je otázka,jak je ta jedna věc,co ti vadí velká
    že to,že tě přiveze,odveze,zařídí,za mnou tě muž přiveze,odveze:-)
    tak jetli ta jedna negativní věc už není moc velká
    jakože jo deset plusů,ale třeba jedno velký mínus-ktrý zabije těch deset plusů…