Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

tak další 2 odpolední za mnou
    včera jsem ještě po ranní vycházce pokračovala ve Vánočním úklidu-takže vyházet s křín v té místnosti co spíme,poumývat skřín,protřídit věci,poskládat,vrátit,mezitím si uvařit těstoviny k obědu,umýt nádobí,wc a s jazykem na vestě hrrr oblíkat se a s knížkama v batohu ještě valit PĚŠKY!-by to asi nepočkalo,že,-já taky musím mít všecko hned ted,když mě to chytne:D-tak s knížkama v batohu do antikvariátu k Aničce a do práce-osobák-s hůlkama,ze zátěží,ze zastávkou v knize 25 minut-uf,ale dolítla jsem uhnaná jak blázen,a když jsem doma chtěla nacpat nohy do rukavic místo do bot,tak jsem naznala,že by bylo dobrý před prací zvolnit tempo-přece jen jsem toho dopo stihla dost-vycházku ze cvičením,normoš úklid,velkej úklid,zacvičit si+uvařit si a nádobí a pěšky do práce-no pako su….
    no,v práci na kase+vybalování,večer chystání dopeku na drhý den +úklid,kolega provážel chladák+úklid
    no skončily jsme po 11hodině v noci,takže Martin spal 3 hodky,protože hned neusnul a vstává ve čtyři ráno do práce…
    já šla spát v jednu v noci…
    vstávala jsem dnes v půl osmé-sněhu jak na horách tak po snídani ze psama kousek k lípě a zpět,pak mezi polama směr k dědině a zpět
    doma odsněhovat Dafinu,dát si vanu a pak jen uvařit těstoviny,nádobí a odpočinek
    celej den sněžííííí a furt sněží,k práci jsem šla pěšky od hudebky
    bylo málo zákazníků tak se zrušily 2 směny,stihly jsme v devět vypadnout,
    Martin pro mě naštěstí dojel,uf