Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

Petrs01
    Asi je to vhodný doplněk k toaleťáku a papírovým kapesníkům, co se taky nesměj nechat nikde povalovat. I na jelení lůj již došlo.

😀 😀 jak von se tváří 😀 😀 , to by mu čék dal hubišku. Já včera měla sudoku. Proč ta svíčka ve stojánku co jsem si udělala a kde jsou malý vánoční kouličky, šiška a oříšky, proč jako nedrž, když jsem ji tam přilepila. proč je šoupnutá? A proč…………. proč furt šlapu po skořápkách???
    proč asi, že jo?? Loupeživý fleky nenápadně vyndaly oříšek a pustily se do něj 😀

A poslední dobou se chová jako by věděl, že až žrát přestane, dlouho čekat nebudu (ledviny se nazahojí) – takže pro jistotu chce žrát FURT.
    tak to je ale ta výborná varianta, pohlaď ho broučka dědouška.

Mílo

– myslím, že Depešáci i Rammštajní hošíčci to vidí stejně

a ty to šécko věděj nejlíp, tak když maj rádi Bowieho oni, proč ne Míla? No? 🙂

P.S. musím říct, že kdo umí ingliš a dojč zároveň, ocení, jak to Tilda suprově přeložil, to sedí neskutečně

černej čaj
    ja su ten programator kterej ma nakreslit tech 7 linek nekdy 😀

to je peklo tohle ale fakt.

. Stav skladisto skladky doma je tak neunosnej ze sem si nasla byt a napsala.muzi dlouhou sms.

tak tu sedím a přemýšlím co napsat rozumnýho. 🙁 Naprosto chápu, žes tenhle krok udělala. Ale jak psaly holky, není to řešení přece, abys Ty opouštěla dům, který jsi pořizovala, přece čajíku. Potíž je, že i to druhý, co holky psaly je bohužel pravda – ten člověk se asi nejspíš moc nezmění, má to v podstatě svojí povahy 🙁 🙁 . Už to sliboval jednou a výsledek je zase stejnej. Já bych asi byla razantní, ale to Ti v Tvojí situaci nepomůže. Ale nemůžeš přece zase takhle ustupovat?? Ach jo. Není mi z toho úplně dobře, popravdě.

Dennyky
    tak hurá, že to vypadá dobře, to je supr, zatahuje se to? Já bych to udělala, jak píše Fifina asi, když to funguje, tak bych to nechala v tomhle procesu.