Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

Dennyky
    SUPER!Aj dlažba aj všecko, jen bych ty kohouty nechtěla mejt, ale tak ty víš, do čeho jdeš.

ano, bude to peklo 😀 , tím jsem si jistá, ale zase to má jinou výhodu – nebude na tom tak vidět vodní kámen právě, na chromu, či černý (a ty teda jsou!! do těch jsme se zamilovali hodně a odpískali to právě proto) bude vidět každá kapkta, na bílý ne. a taky asi pořídím ten nanosajrajt, ale zkrátka, když musíš, tak musíš.
    Proč to ráchat před procházkou? To nevím, proč? Po procházce jo, aby se to omylo, ale proč před?

Míla
    bakterie 😀 😀

jsem úplně v begónii”

😀 😀 😀 : D joooooo to je výborný, to si z dovolením adaptuju, jo? Já totiž právě taky komolím a furt – to sou mikreténový pytliky a spol a čék pak vypadá jak idojet 😀

Maya
    jsem v begonii je super 😀 😀

že jo, žejoooo, to sem se právě zamilovala 😀 😀 😀

ale pripada mi to neprakticky ty dva kohooutky, tak proto bych to nechtela 😀

ano, velmi nepraktický 😀 já vím, ale prostě je to moc hezký a zase – útulný
    co ten bráchův pejsek?

Eva C.
    … i věnce jsou krásné, věřím, že paní sousedka měla veelkou radost.

já se s nima letos děsně nazlobila, nešlo mi to a nebyla v tom v začátku ta radost, ale pak jsem se rozběhla a už to šlo. -tak jsem ráda, že sousedku to fakt potěšilo i proto, jak jsem psala, že jaký mají ty staříci novinky v životě, ž ejo. Kdežto, když takhle nová sousedka pošle malou radost, má paní nad čím přes den přemýšlet a vyrobí jí to dobrou náladu.
    Moje máma měla vždycky radost a věnec měla na dveřích veledlouho.

A dobře, že se podařilo botky prodat – jako dekorace by to bylo přece jenom dost drahý…

😀 😀 😀

tak držte palce, ať je to tak jak jsme si objednali
    žjooofkaaa užofkááá! tak se pak pochlub! Já měla tehdy takovou radost, když jsem tam prvně vešla do naší nový ložnice !

černej čaj
    jojojo nepraktický to bude hodně, to je mi jasný a budu občas asi dost nadávat 😀 😀 ale…. musíme prostě, to musíme 😀 moc se nám to líbí.

takový to starý litinový umyvadlo to budeme mít v chodbě, ta se totiž rozšíří o stávající WC a tam je malý umyvadlo se studenou vodou. Tak to chci zachovat, v chodbě, když člověk utře čokle, se to bude hodit, moct si opláchnout hned ruce. a dáme tam právě něco takhle