Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
já za sebou 2 odpolední
v pondělí ráno vycházka ze psy k lípě pak v půlce kopce přes půlku pole navrch k cestě podél lesa,pak podél lesa k hájence a od ní dolů-takže pejsci proběhlí,vyvenčení,doma umýt dveře od obýváku-kuchyně,a od koupelky,wc-ale tam jsou koženkový,tak to bylo takový za 2 minutky,nachystat oběda,a pak šupky hupky do práce-to je stejně šílenost jak to dpopo rychle uběhne:-()
otec mě vzal ve 12 k hudebce tak jsem nemusela celou cestu pěšky-v práci mín zákazníků,lidi po mikuláši evidentně nabírají síly na ježíška….
no mě mín lidí nevadilo,aspon se v klidu stihla ostatní práca
dom mě hodil kolega-naše autí na opravě s výfukem
včera jsem vstávala v 6 ráno a dala si takové desetiminutovky-10 minut na žehlení,10minut na nádobí…
no jenže jsem to moc nedodržela,vždycky jsem přetáhla o 5 minutek,tím začal pokulhávat plán na normoš vycházku-jsem zapoměla jak přííííšerně dlouho se já umím oblíkat!!!!
takže na psy zbyla rychlá 15minutovka,přidala se teda i Betty,a já pak frnk půl osmou na nádraží,kde jsem skoro půůl hodky čekala na bus do Slavkova-málem jsem umrzla a chtělo se mě strašně na wc-jak je mi zima,tak se mi chce hned,to bylo velepeklo….dojela jsem do Slavkova-tam nikde wc….
bezvadná situace….
no nic….kdo nezažil,tak nepochopí ten brutální ranní zážitek:D:D:D
pak jsem přecupitala přes celý město k závodní doktorce na pravidelnou prohlídku,naštěstí jsem byla hned na řadě,došla jsem na bus,zjistila,že odjel před 5 minutama,takže zase do města-do trafiky pro známky….300kč v háji!!!!!!!!!mě omývali!
jsem se tam ještě mrkla do knih,a šla zase na bus,dala jsem si rychlo párek v rohlíku,a frnk už zpátky,dojela jsem před jedenáctou,tak jsem rychle pořídila Martinovi jéžiška-náramek na ruku s dřevěných korálek-su zvědavá,jestli to bude nosit,když to není černý…
a šla k Aničce do knihy na kafe,tam jsem nečekaně pořídila máti knížku o záhadách ,doufám,jeen,že už ju nemá…
no a po hodce,kdy jsem se mimo jiné snažila -MARNĚ pořídit dárek tatkovi jsem si po cestě dala další párek v rohlíku a šla na odpo
v práci opět mín zákazníků,tak nám zrušily mezisměnu,ale všecko se stihlo+já si pořádně poumývala kasy,v 9 večer dom,šla jsem ze psama ještě trochu na vycházku at jim vynahradím ranní rychlo venčení,i když máti je pouštěla,a Martin s něma odpo šel,tak nevím,co jsem blbla…no nic,su ún
dnes ráno krásně mrativo,tak doma rychle zamést,vytřít,dát prát pračku a ze psama ke křížku a od něj ze psama dozadu mezi polama,mrazivě,ale bez větru,a slunko valilo,tak ani nebylo tak zima,jak když fučí a je pár stupnů nad nulou
psi se proběhli,na konci vycházky jsem zaházela hračku,s každým udělala kroky,otočky,chůzi u nohy,+přivolání a čekej,
doma dostal každej hlavolam
no a já abych šla za chvílu do práce
PetraK-pěkný starodávný kohoutky,ty by se líbily mé retro kamarádce,
váječnák sice nepiju-ale rumu není nikdá dost-myslí si Martin,kterej si ho rve dočaju,když v té zimě vysedává na terase….
kachličky dobrý-dobře,že jste koupily hned ted,pak by nebyly a co potom
poptom nic,že
Černejčaj-zádovýmu klidu se ani nedivím,
pak písni jak se zadařilo s mopíkem
no je fakt,že Čárlínek asi na sobě natahá borčusu
na těch dlouhejch chlupech
Milko-taky se mi v bégonii moc líbí,a jestli mí profesorka smysl pro humor,tak to mohla vzít jako ftip:D
Eva C-držím palce,at ložnice má vše co má mít
–dárky-nemám nic pro Dafču,a nevím co,když hračky nemusí,a na žrádlo nevím
a pro tatku chcu něco nevím co,božínku vůbec nevím,to je šílený todlencto…