Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
MÁÁÁÁM VAJEČŇÁÁÁÁKAAAA!! TÁÁDADÁÁÁ A JE VÝÝBORNEJ. ZVRHLA SEM TAM SKOREM CELEJ RUM! Budu muset koupit ešče jeden asi, aby bylo na groček. A taky jsem si udělala těsto. mám ho v lednici, nevíte někdo jak dlouho tam může takhle připravený být? Může třeba do soboty? Dneska asi nebude sil, šla jsem spát pozdě. Ale splnila jsem celej svůj Tudůlist – máme objednaný kráásný, ale fakt krásný baterie
A taky konečně je objednaná čistička a takyyy takyyyy dlažba do chodeb helejte. jááá se tak těšim! Jen teda nevim, kam to množství dlaždic dáme, páč jsme to objednali už celý komplet, nejen do přístavby, ale pak i do hlavní chodby a dokonce i do budoucí verandy, jenž ještě ani nestojí. Je jen na papíře. Ale aby to bylo šécko stejný, že jo, co když to pak už nebudou vyrábět 😀
Dennyky
držte plís palečky, ať je to hezký 🙂
no to teda držím a …. stopro to hezký bude.jsem si tím vlastně dost jistá. Chytla jsi to včas, rána byla chráněná, takže to bé výnikající.
Výborný dárky, já už sem taky zásobená. Pro zvířectvo úplně a Brtnik má jeden ešče na cestě, jeden ve výrobě a o jednom nevím ešivá se to stihne, protože díky kurvavíru je to komplikovaný.
Maya
joo, protoze bobr padne za vlast behem 10 minut a to bude uspokojive, ani mi nebude lito tech penez
😀 😀 😀 tvl to sem netušila, že si taklenc pomstychtivá 😀 😀 😀 pomoooooct, ty si blásen! Skrytej bláseeeen, co se nezdá 😀 😀 Hííílféééé, to je čurina!