Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak se musím pochválit, že jsem včera udělala šécko ze svýho „To Do Listu“ a dneska bych chtěla zkusit vyrobit vaječňák, když se mi podařilo na půdě vyšťárat lahve a vymýt je a nechat uschnout. A třebas stihnu i to těsto???
KOnečně, konečně jsme se rozhodli, jak to bude s podlahovou krytinou v přístavbě, furt jsme lavírovali zprava doleva a fčéra padlo konečný rozhodnutí. Huž je vyrobenej fabion i v kópelce a vyštukovanej strop, dneska se spáruje.
Fčéra se mi vosypala huba oparama po celým dolním rtu 😮 . tak jsem do sebe lupla preventivně homeopatikum Gelsemium a hubu potřela slivovicí, abysem to vydesinfikovala, uvidim, co z toho vyleze. zatím se zdá, že slivovice zabírá 😀
Dennyky – nenenéé, to s těma botama je teda neskutečný! To přece nejni možný 😮 😮 . Mrzí mě to, takovejch peněz a tak moc ses těšila. A nemohla by to zkusit prodat ta paní u sebe na webu?? Co Koněvovo tlapice? Lepší?
čajda
Takze by mi to mohlo usetrit pracu na to mokry bahno a stopy v kuchyni/chodbe
Tak sem koupila z bazose tak se tesim az prijde
jojo, jasný, u vás to máte jinak, to mi došlo, když jsem viděla tu lapinkoiří prasnici s vytlemeným xichtem 😀
tak se pak poděl o recenzi, jak jsi spokojená. Taky bych se těšila, vlastně – se můžu těšit s tebou, můžu že jo? 😀
A MOC GRATULUJU K FOTOPREZENTACI, POŠLEŠ NÁM ODKAZA?
K tomu vodítku – souhlasím s tím, co píše Maya a času je dostatek zjistit si, jak funguje a nefunguje, tak neřeš, jak kdo co píše a dělej si to po svým,jak to vyhovuje vám.
Maya
jestli to rozmlati, tak me klepne
zkus mu nabídnout něco zajímavějšího, třebas špeka mu tam pověš.
Zeta
máme rohlicky,linecky,pracny,issky dortiky,mandlovy,ted dělají ořechy,a na zítra je připraveny strojkovy.linecky je slepeny,krém a polevy příští týden.
chytla mě depréze 😀 😀 ale hned sem jí řekla, ať táhne do kšá. Kdyby byla na mým místě, taky bude mít prt! 😀
Zimu pretrpim,na jaře dostane kolegu a výběh na zahradě smeták jeden.
možná bys mu děla dát důtku s výstrahou, třebas by se podle toho začal chovat 😀
Heh a víte co by mě zajímalo?? Kde se vzala ta nadávka „smeták jeden“ my to používáme taky, ať už v takovým tom dobrotivým nadávání, nebo doopravdy, když nás někdo naštve 😀 ale je to trochu nelogická nadávka, že jo? 😀
Míla
Všechny dva druhy (išlský kolečka a vanilkový rohlíčky) dělám kolem dvacátýho prosince.
supr! Tak už jsem zase cajk, depréze právě dostala na prdel! 😀
obávám se ovšem, že takhle to mít letos nebudu
naše išlový jsou ty prostřední – je to těsto bez vajíček, hodně másla, hodně, ale hooodně moc mletých mandlí, citronový štávy. vytvoří to vynikající pikantní navinulou chuť, která když se spojí s pikantní kyselou marmeládičkou ze špendlíkůch, tak ve spojení s hořkou polevou – je to………..něco nechutně výbornýho!! Ty prostě upíknout musím kdyby nevím co! 😀