Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Denny

Jo ještě jsem se chtěla ehm pochlubit…v sobotu přišly botky…jsou úžasný.
    Mají jednu nevýhodu a dost podstatnou a tou je, že jsou mi malý.
    Jsem málem vztEky brečela, ale po pár minutách jsem je sundala, že tohle prostě ne.Palec narvanej vepředu, na pravé noze ohlej prsteníček, až se kloub červenal,
    Tak jsem to psala té paní, že jí nechci otravovat, ale jsou prostě malý. Nevím na čí straně byla chyba, páč já měla za úkol obkreslit si každou hňápu zvlášť tužkou, kolmo k papíru, dokonce mi je obkreslovala kámoška, ještě jsme se smály, že se mi téměř nevejdou na A4.
    Pní mi samo psala, že se jí to v životě nestalo, že jsme musely špatně obkreslit. Tak jo no…pryý vždy přidává 0,6cm na letní a na zateplený 1cm.
    Tak jako vím, že tou mojí klenbou mi ty hňápy pracujou, ale že by vyrostly o 1cm za tři měsíce? Nevím no.
    Nicméně je zkusím prodat, ikdyž teda nevím, jestli bude někdo takovou extravaganci chtít 😀
    Stane se…

PetraK
    ony vižle jsou hérečky, víme. Ale zas jí chápu…nemohla vědět, co se bude dít.

čajdo
    ale ona asi o tom ani nevi, ne?
    psi se většinou chovají, jakože nic, kdysi jsem o tom četla, že to mají od předků vlků, že nechtějí dávat najevo bolest, aby nebyli slabé články ve smečce.
    Určitě jí to bolí a asi i dost, ale skáče pořád kozena, takže budu jak pan Vojtěch: ZAKAZUJE SE!
    Super je, že se dycky stane něco, když hárá…

chce mohi fotku kostela na propagaci farnosti
    super 😀